Lejdi Gaga glumi u novom filmu Metjua Vona

0
Pop zvezda Lejdi Gaga najnovija je poznata ličnost koja će glumiti u špijunskom trileru britanskog reditelja Metjua Vona The Secret Service.
Lejdi Gaga, foto: Getty images
Lejdi Gaga, foto: Getty images

Ipak za razliku od Tejlor Svift i Dejvida Bekama - za koje se govorkalo da će se pojaviti u filmu - Gaga će igrati iskarikiranu ulogu same sebe.

- Gaga se obavezala na samo jedan dan snimanja, pridruživši se Dejvidu, Tejlor, Adel i Eltonu Džonu na setu - rekao je izvor za magazin The Sun. Film The Secret Service, koji je baziran na romanu Marka Milara i Dejva Gibonsa, prati galantnog tajnog agenta (Kolin Firt)  koji ima zadatak da svog štićenika poduči svim trikovima zanata.

Glumačka legenda Semjuel L. Džekson glumiće glavnog negativca.

Lejdi Gaga nastavila je da se isprobava u glumačkim vodama nakon što je debitovala u akcionom filmu Machete Kills Roberta Rodrigeza koji će se u bioskopima pojaviti krajem godine. Kontroverzna zvezda glumi zlu heroinu po imenu La Chameleon, a u filmu glumi kraj Džesike Albe, Čarlija Šina i Sofije Vergare. Gaga će se pojaviti i u filmu Sin City: A Dame to Kill for, a njen kolega u filmu Joseph Gordon-Levitt nedavno je rekao da je briljirala u ulozi.

makonda-tracker