Danijel Alibabić i Jovana Nikolić: Generalna proba pred odlazak kod matičara

1
Crnogorski pevač Danijel Alibabić i manekenka Jovana Nikolić krajem septembra će svoju vezu, započetu pred milionima gledalaca, krunisati brakom, a tim magazina Venčanje nedavno im je priredio i generalnu probu pred odlazak kod matičara.
Danijel i Jovana, foto: Nemanja Novaković
Danijel i Jovana, foto: Nemanja Novaković

Danijel je nosio elegantno crno odelo, uz originalnu košulju s plastronom i crnu leptir-mašnu ukrašenu crnim cirkonima. Svoj neobavezan stil zadržao je i u ulozi mladoženje, noseći duboke crne starke. Jovana se, s druge strane, potpuno snašla u ulozi princeze, blistajući u raskošnoj venčanici.

- U ovom jubilarnom 40. broju magazina Venčanje, koji je na kioscima po promotivnoj ceni od 99 dinara, možete pročitati i ekskluzivan intervju s najpoznatijim američkim organizatorom venčanja Dejvidom Tuterom, koji govori o trendovima za ovu godinu, proslavama holivudskih zvezda i venčanjima iz bajki koje redovno organizuje u Diznilendu za običan svet - napominje Marina Mrđen-Petrović, urednica magazina Venčanje.

- Takođe možete pročitajte sve o glamuroznom venčanju manekenke i voditeljke Katarine Vučetić, koja je mesecima do detalja planirala svoju svadbu, dok je njena koleginica Danijela Pantić, voditeljka sa Televizije Prva, svoje venčanje organizovala za samo 48 časova, a uslov za sve svatove je bio da ponesu
kupaće kostime. Za naše čitaoce pripremili smo i korisne savete kako da se na orginalan način dovezu na svoje venčanje, priču o savršenim gotografijama mlade, knjigama utisaka i sve popularnijim poslasticama wedding cupcakes - dodaje Marina.

makonda-tracker