Kristina Radenković: Ljubav se na greškama uči

0
Atraktivna voditeljka Kristina Radenković govori o zajedničkom letovanju sa svojim dečkom Ljubom Jovanovićem i otkriva kako je nakon raznih uspona i padova njihova veza vremenom sazrela.
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Leto koje je na izmaku voditeljka RTS-a Kristina Radenković (32) iskoristila je za putovanje po regionom, ali i uživanje u zajedničkim trenucima sa svojim dečkom, bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem (31). Nakon turbulentnih perioda i učenja na starim greškama, Kristina i Ljuba konačno su, kako voditeljka kaže, sazreli i sada istinski uživaju u svom odnosu. Ovaj skladni par proveo je sa svojim prijateljima sedam nezaboravnih dana u mestu Gračišće u Istri, a leto u Hrvatskoj pamtiće i po zajedničkim romantičnim trenucima.

- Zbog obaveza nismo bili u prilici da ranije negde zajedno otputujemo, tako da smo bukvalno uhvatili poslednji voz za letovanje! (Smeh) Ipak, nije reč o klasičnom romantičnom odmoru udvoje s obzirom na to da smo se odmarali, tačnije provodili, u većem društvu. Ne smatram sebe velikom romantičarkom, ali u morskoj atmosferi to mi i te kako prija - iskrena je lepa voditeljka koja ističe da je njena ljubav sada uplovila u mirnije vode.

- Jednom je neko lepo rekao da: Život nije ravna linija, a u mom slučaju ova izreka je i te kako tačna. Nakon svih uspona i padova koje smo zajedno prošli, slobodno mogu da tvrdim kako smo sada sazreli i mi, ali i naš odnos. Sve uobičajene razmirice rešavamo razgovorom, a tada je veća odgovornost na Ljubi jer mora da se nosi s mojom tvrdoglavošću. Čini mi se da je na dobrom putu da pronađe recept kako da obuzda moj ponekada neobuzdan temperament – govori Kristina koja se sada s osmehom seća svih svojih letnjih pustolovina.

- Sticajem srećnih okolnosti ovog leta bila sam u prilici da uživam na nekoliko lokacija. Prvo sam se zajedno sa svojom prijateljicom i koleginicom Irinom Radović i njenom ćerkicom Iskrom odmarala u Sloveniji, potom sam zajedno sa mamom Snježanom posetila Milano, a na samom kraju u velikom društvu provodila sam se u Istri. Bili smo stacionirani u mestu Gračišće. Ovaj stari gradić ostaće mi u najlepšem sećanju i želela bih da se tokom nekog od narednih letovanja ponovo vratim u ovo mesto – otkriva Kristina koja se raduje početku jeseni i novim poslovnim projektima.

- Odmora više nema, već je došlo vreme da se zasuču rukavi. I ove sezone punom parom radimo najgledaniji kviz u Srbiji Slagalica, a uveliko se priprema i treća sezona muzičkog takmičenja izvorne narodne muzike Šljivik. Ovih dana uživam i radeći Jutarnji program, jedan od mojih sigurno omiljenih formata – zaključuje voditeljka.

 

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker