Sandra Meljničenko: Sreća zbog prinove u porodici

1
Pre nešto manje od mesec dana, džetseterka Sandra Meljničenko po drugi put je postala tetka nakon što je njen brat Milan Nikolić dobio naslednika Alekseja koji je rođen u Nici kao i njena devojčica Tara.
Sandra Meljničenko, foto Miša Obradović
Sandra Meljničenko, foto Miša Obradović

Iako joj je za apsolutnu sreću dovoljan i osmeh njene jednoipogodišnje ćerkice Tare, biti tetka posebna je životna uloga u kojoj beskrajno uživa i svetska džetseterka Sandra Meljničenko (36). Tim povodom sada je njena sreća dvostruko veća. Pre nepunih mesec dana, pošto su njen brat i Milan Nikolić i njegova supruga Ana, inače roditelji trogodišnje devojčice Anike, dobili i sina, po drugi put je postala tetka. Beba je odmah pridobila simpatije svih, naročito porodica Nikolić i Meljničenko koje su zajedno provele dobar deo leta na luksuznom imanju na Antibima. Naslednik Sandrinog brata rođen je u porodilištu Lenval u Nici, baš kao i njegova sestrica od tetke Tara Andrejevna Meljničenko.

Po zajedničkoj želji brata Milana i snahe Ane, kao i Andreja i Sandre Meljničenko, dečak je nazvan Aleksej, a svi koji su ga videli kažu kako neodoljivo liči na svog tatu. Ne samo u Rusiji već i u Srbiji ime Aleksej spade među sto najpopularnijih muških imena. Koren imena potiče od grčke reči aleks, što znači zaštitnik. Malom Alekseju zaštitnica će, osim njegovih roditelja, svakako biti i ponosna tetka koja se pre nekoliko godina neizmerno obradovala i kada je na svet došlo bratovljevo prvo dete. Reč je o devojčici Aniki koja s mamom i tatom živi u Beogradu, a gde će početkom septembra pristići i maleni Aleksej Nikolić.

Novi član porodice posebno je obradovao Sandrinu i Milanovu mamu Vanju koja je čitavu svoju mladost žrtvovala da bi deci podarila srećno detinjstvo. Sada konačno može da uživa u bezbrižnim osmesima svojih unuka Anika, Tare i Alekseja koji su joj zamena za sve javnosti gotovo nepoznate životne muke kroz koje je prošla da bi izvela na put Sandru i njenog mlađeg brata. Koliko je ljubav bitan faktor u porodici bivše modelsice, govori i činjenica da je ona povodom venčanja svog brata pre nekoliko godina u Moskvi upriličila nezaboravno slavlje.

Osim Nine Badrić, na slavlju koje su decembra 2009. godine organizovali Meljničenkovi, pevala je i pop pevačica Aleksandra Kovač, ali najviše pažnje izazvao je nastup britanskog sastava Simply Red koji je jedan od omiljenih Sandrinom bratu.

Proslava osmogodišnjice braka u Francuskoj Polineziji

Zbog slatkih obaveza posle porođaja njene snahe Ane, Sandra je sa svojim mužem Andrejom Meljničenkom (41) odložila letnji odmor pa je tako tek u drugoj polovini avgusta na nekoliko dana otputovala u Sjedinjene Američke Države. Par se odatle jahtom zaputio u udaljeni deo Tihog okeana gde će uživati nekoliko nedelja. Početkom septembra, kada im se navršava osmogodišnjica braka, Meljničenkovi će boraviti na nekom od ostrva Francuske Polinezije i uz romantični zalazak sunca slaviće svoju ljubavnu idilu koju je 29. maja 2012. godine upotpunilo rođenje njihove ćerke Tare Andrejevne Meljničenko. S njima na put prvobitno nije krenula maltezerka Vala, ali je Sandra po nju poslala specijalni avion na Azurnu obalu, odakle je ova preslatka kuca dopremljena u daleku Francusku Polineziju kako ne bi patila za svojom gazdaricom.

 

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker