Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin: More je uzburkalo strasti

0
Glumački i emotivni partneri Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić otkrivaju da im je uzbudljiv odmor na Crnogorskom primorju prijao koliko i zajednički život koji su pre nekoliko meseci otpočeli u Beogradu.
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Za razliku od pojedinih javnih ličnosti koje ne propuštaju priliku da se pohvale fotografijama iz luksuznih letovališta, glumac Vuk Kostić (33) letnji odmor provodi poput junaka najuzbudljivijih morskih  pustolovina. Destinacija mu je, naravno, kao i ranije crnogorsko letovalište Bigovo ušuškano divljom prirodom i okupano morskim talasima koji zapljuskuju ove ribarsko seoce. U oazi sličnoj mestašcima oslikanim iz pera Žila Verna, glumac je našao svoj spokoj i beg od gradske vreve. Društvo mu je nekoliko nedelja pravila njegova devojka i koleginica, sve uspešnija glumica Jelisaveta Orašanin (24), s kojom je u malom morskom skrovištu dočekivao brojne prijatelje i bliske rođake. To je jedan od razloga zašto ovaj par nije dugo bio osamljen na plažama Crnogorskog primorja, ali provod u većem društvu nije im narušio povremene intimne trenutke.

 

- Sjajno smo se provodili u Bigovu. Dolazilo nam je nekoliko Jelisavetinih kolega sa klase, a pridružio nam se i moj rođeni brat Nestor koji je došao brodom Hedonist – kaže Vuk koji je svojim avanturističkim duhom demonstrirao osobine vrhunskog predatora u životinjskom svetu čije ime nosi. 

- Naravno da je Vuk taj koji je lovio plen i spremao hranu - kroz osmeh priča njegova devojka i izrazito talentovana poslenica sedme umetnosti. A dok je njen partner izložen zracima jarkog letnjeg sunca uživao u ribolovu, njoj je ovo leto na određeni način bilo i pravo žensko. 

- Prvo smo Vuk i ja nekoliko dana boravili u mojoj porodičnoj kući u Kotoru, a potom sam sa drugaricom provela i deset dana na Rodosu. Pošto ona ima dvogodišnjeg sina koji nas je čuvao, Vuku nije smetalo da bez njega odem u Grčku – iskreno će glumica raskošne lepote koja se ove godine,  za razliku od svog emotivnog partnera, kraće odmarala. Vreme sa voljenim joj je, što je najbitnije, bilo ispunjeno radošću i smehom koji su najčešće izazivale njegove pošalice.

- Pravio sam roštilj na plaži i svi su uživali u mojim specijalitetima, ali i duhovitim dosetkama – neskromno će Vuk koji se uprkos višemesečnom životu pod istim krovom još nije osmelio da zaprosi svoju voljenu.

- Ne bežim od veridbe i venčanja, ali još nisam nabavio prsten. Uživamo u zajedničkom životu, to je divna stvar i nešto najlepše što mi se ikada dogodilo – siguran je iskusni glumac koji nije baš lako podneo to što je Jelisaveta morala ranije da se vrati za Beograd. Popularni partneri, zaljubljeni kao na početku svoje višegodišnje veze, ne kriju da im je najlepše kada su zajedno pa makar i odvojeni od topline ljubavnog gnezda koje su svili na Dorćolu.

- Da sam mogla, sve vreme bila bih sa Vukom, ali obaveze nam nisu dozvolile da se zajedno odmaramo čitavog leta. Iskreno, vreme mi je na pravi način ispunjeno jedino ako sam stalno s njim - kaže zvezda RTS-ove serije Vojna akademija kojoj se na odmoru pridružila starija sestra Milica.

- Pamtiću ovo letovanje i po organizaciji izleta i zabava na plaži, proslavi rođendana Vukovog brata Nestora i moje drugarice sa klase Anke Gaćeše... Vuk i ja ni tri dana nismo proveli sami, ali ne žalimo jer nam je bilo baš lepo. Trudila sam se maksimalno da iskoristim slobodno vreme jer su me po povratku u Beograd sačekale obaveze oko snimanja dva filma: Amanet, reditelja Nemanje Ćipranića i Paname u režiji Pavla Vučkovića. Od septembra kreću mi i pripreme za novu sezonu u Beogradskom dramskom pozorištu – završava glumica koja željno iščekuje i premijeru filma Vojna akademija 2, šestog novembra u Sava centru.

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker