Lepa Brena: Kuća mi bez dece postaje kao zatvor

0
Dom folk zvezde Lepe Brene opustio je nakon što se i njen najmlađi sin Viktor preselio u Ameriku odakle se nedavno vratila tužna i sa zaključkom da za nju njeno velelepno zdanje bez žamora dece više nema isti značaj.
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Iako je bezbroj puta do sada boravila u Sjedinjenim Američkim Državama, folk diva Lepa Brena (52) prvi put se tužna iz te zemlje vratila u Srbiju jer je i njen mlađi sin Viktor upisao srednju školu u Majamiju. On se pridružio starijem bratu Stefanu koji tamo pohađa studije, pa je pevačicin beogradski dom bez žamora trojice Živojinovića juniora začuđujuće pust.

- Jedva čekam oktobar da završim obaveze u Srbiji i ponovo otputujem za Ameriku jer u mom porodičnom životu desila se jedna bitna novost. Viktor je drugi razred srednje škole upisao u Majamiju i sada su on, Stefan i Filip u Sjedinjenim Američkim Državama. Veoma teško podnosim tu priču jer sam se uvek radosna vraćala u kuću punu dece. Sada živim u velikom zdanju koje mi bez dece postaje kao neki lep zatvor – setno priča popularna umetnica i objašnjava kako joj teku dani bez sinova.

- Ova kuća ne liči mi više na onu staru. Zrači potpuno drugačijom energijom, deluje mi potpuno prazno i ovde mi zaista postaje nepodnošljivo. Ipak, volela bih da mi sinovi odrastaju normalno i ne žive u senci poznatih roditelja. Želim i da se priviknu na malo skromniji način života, više nemaju poslugu i o svemu moraju sami da brinu. U školi provode po čitav dan i odlično su organizovani, a ja sam sada mama preko skajpa. Čekam dva sata noću da se čujemo i vidimo i mnogo mi je teško – kaže Brena čiji je mlađi sin poželeo da ostane u Americi, po uzoru na starijeg Stefana.

- Kada je Stefan otišao za Ameriku, Boba ga je u stvari vodio na sedam dana na odmor u Majami i sedam dana na US open u Njujorku. Međutim, desilo se da se Stefan tada upisao na koledž, tako da ja idem za Ameriku samo kada Boba nije tamo da ne bi i mene upisao na koledž - pomalo je srdita legendarna pevačica koja je nekoliko dana provela sama u Majamiju budući da su se njeni muškarci provodili u Las Vegasu.

- Stefan je napunio dvadeset i jednu godinu i po američkim zakonima sada može da izlazi. Ima ličnu kartu i više ne spada u grupu maloletnika kojima je u određeno vreme zabranjeno točenje alkohola. A pošto on nikada nema materijalne želje za rođendan, u posetu mu je iz Los Anđelesa došao stariji brat Filip koji tamo živi i radi. Potom su momci, na čelu sa tatom Bobom, otišli da se provode u Las Vegas. Ja sam ostala u Majamiju, a oni su skitali i pravili muške večeri. E, sada čekam ženske večeri da i ja malo uživam – kaže Brena koju smo podsetili da se nedavno odmarala sa drugaricama u Monte Karlu.

- Da, to je bio pravi ženski provod. Pustili su me muž i deca prvi put tek posle dvadeset i dve, tri godine braka – smeje se slavna pevačica koja se tokom poslednjeg boravka u Americi srela sa rođenom sestrom Faketom, sestričinom Majdom i šestomesečnim unukom Dominikom koji žive u Kanadi.

 

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker