Farma 5: Marko Vanila tražio pomilovanje za Mikija

1
Posle incidenta do kog je došlo na imanju u Lisoviću, Zadruga je izdala saopštenje u kom se kaže da će Miki dobiti najblažu kaznu i to zbog molbe Marka Vanille

Danas u toku dana došlo je do incidenta između Mikija Đuričića I Marka Vanille.

Zadruga osuđuje ovakvo ponašanje, međutim neophodno je da kažemo da nas je Markov i Mikijev postupak na sastanku koji ste mogli videti, u najmanju ruku prijatno iznenadio.

Zadruga uvek želi da na farmi vladaju dobri međuljudski odnosi, a često govorimo o tome da je važno da farmeri o svojim problemima govore javno i da sve što mislite jedni o drugima kažu glasno i jasno.

Malo je reći da je ono što smo malopre svi čuli od Marka I MIkija lep međuljudski gest i da je praštanje u životu vrlina velikih ljudi.

Nakon incidenta  Marko i Miki su sami odlučili da pruže ruke jedno drugom i da pokažu svima da se svaki nesporazum ipak može rešiti na miran i ljudski način.

Marko je kao što ste i sami čuli tražio od Zadruge da i sama Zadruga pokaže da podržava činjenicu da je u životu važno praštati i da ovog puta Miki ne bude sankcionisan.

S obzirom na to da i od farmera očekujemo da gaje dobre međuljudske odnose odlučili smo da pokažemo da podržavamo praštanje i da smo uvek za izvinjenja i pomirenja.

Uzimajući u obzir sve navedeno doneli smo odluku da ovoga puta izađemo Marku u susret i da na njegov zahtev Mikijeva kazna bude najblaža moguća.

Miki će zbog izazivanja incidenta biti kažnjen direktnom nominacijom, ali naglašavamo isto tako da će svaki sledeći ovakav incident biti kažnjen diskvalifikacijom.

Još jednom naglašavamo da je zadruga donela ovakvu odluku zbog Markove molbe da kao što je on oprostio Mikiju i mi pokažemo da je u životu važno praštati - kaže se u saopštenju produkcije.

makonda-tracker