Kara Delavinj i Hari Stajls već mesecima u tajnoj vezi?

0
Manekenka i pevač grupe One Direction snimljeni su na londonskom West Endu tokom izvođenja mjuzikla The Books Of Mormon, gde su, prema navodima stranih medija tokom cele večeri razmenjivali nežnosti.
Kara Delevinj i Hari Stajls, foto: Getty images
Kara Delevinj i Hari Stajls, foto: Getty images

Pevač benda One Direction i manekenka, koji su navodno već mesecima u tajnoj vezi, snimljeni su prošle nedelje na londonskom West Endu tokom izvođenja muzikla The Book of Mormon. Fotografija para snimljenih s leđa osvanula je na Twitteru, a prema pisanju magazina Look, nakon što su se svetla ugasila, par je tokom cele večeri razmenjivao nežnosti.
Glasine o vezi dvadesetjednogodišnje Kare Delavinj i dve godine mlađeg Harija Stajlsa kruže još od septembra 2012. godine.
- Hemija između njih je sjajna. Otkako su se upoznali stvari između njih su poprilično ležerne i privatne. Hariju se Kara jako sviđa još otkako ju je upoznao pre tri godine. Viđali bi se kada bi bili u istom gradu, ali nikada si nisu dali šansu za pravu vezu - otkrio je izvor.
Hari je 2012. godine pružio Kari podršku sedeći u prvom redu modne revije Burberry koju je nosila. No, ubrzo nakon toga započeo je vezu sa Tejlor Svift koja je, ipak, bila kratkog veka.

makonda-tracker