Poznati kod Đokovića za decu Srbije

Fondacija Novak Đoković organizovala je drugu godišnju dobrotvornu večeru u Njujorku na kojoj je prikupljeno 2.5 miliona dolara za decu iz Srbije.
2
1 / 16

Dan nakon finala US Opena najbolji teniser sveta okupio je brojne ugledne ličnosti iz sveta sporta, mode, filma... sa ciljem da se prikupe novčana sredstva za pomoć programima ranog razvoja i obrazovanja dece u Srbiji.

Da bi ceo događaj ostvario uspeh, pored domaćina potrudili su se i brojni ugledni gosti iz celog sveta, sa svojim donacijama.

Među njima su se našli Naomi Kembel, Goldi Hon, Kejt Hadson, Tomi Hilfiger, Adrijana Lima, Karolina Kurkova, Džon Mekinro, Džimi Konors i mnogi drugi koji su se nadmetali na aukciji.

Najviše pažnje pridobila je ponude glavne urednice magazina Vogue, Ane Vintur,  da lično stilizuje onog ko ponudi najviše novca, a da slavni svetski fotograf Patrik Demaršije uradi njegove, ali i njene fotografije.

Victoria's Secret je donirala ulaznice za najpopularniju modnu reviju na svetu, a mnogi su se nadmetali i za privatni teniski meč sa Novakom Đokovićem tokom Vimbldona naredne godine.

Vladimir Petković

makonda-tracker