Mile Kitić u Areni s Južnim vetrom

1
Folk pevač Mile Kitić priprema se za solistički koncert u Beogradskoj areni sedmog maja i najavljuje da će posle višegodišnje pauze nastupati sa Južnim vetrom i grupom Đogani sa kojom je snimio duetsku pesmu

Na koncertu Mileta Kitića, koji će se održati sedmog maja u Beogradskoj areni, pesmu Jači nego ikad, po kojoj je i turneja dobila ime, Mile će otpevati sa celokupnom originalnom ekipom pevača Južnog vetra, koju čine Dragana Mirković, Šemsa Suljaković, Sinan Sakić i Kemal Malovčić. Tu numeru su pre više od 20 godina zajedno izveli ovih petoro pevača, a pesma je bila veliki hit u nekadašnjoj SFRJ. Pesmu Nema više Cile Mile popularni folker izvešće sa grupom Đogani.

Trenutno traje sms glasanje fanova koji kreiraju repertoar koncerta, tako što predlažu numere koje žele da čuju na koncertu.

Ulaznice za koncert Mileta Kitića su u prodaji po ceni od 900 dinara za parter i 1300 dinara za tribine, i mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, Card Service, IPS, Mamut Store, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

makonda-tracker