Džejms Franko: Voleo bih da sam gej

0
Sve popularnijeg holivudskog glumca Džejmsa Franka nimalo ne potresaju glasine o njegovom seksualnom opredeljenju a nedavno se čak našalio kako bi voleo da je zainteresovan za muškarce.
Džejms Franko, Foto: Getty images
Džejms Franko, Foto: Getty images

Nakon nedavnih komentara i spekulacija o njegovoj seksualnosti, Džejms je otvoreno progovorio o ovoj temi na sebi svojstven način.
- Što se mene tiče - super! Prija mi to, jer što se mene tiče to i nisu uvrede. Mene stvarno ne dotiče homoseksualnost tako da sam pomislio "Super!" kada sam čuo takve šale. Mislim, čak bih i voleo da sam gej - rekao je Franko.

Zgodni glumac - koji je trenutno singl - oblasnio je da mu je teško da uskladi javnu sliku o sebi sa svojim privatnim životom, ali i da se pomirio sa činjenicom da će uvek biti fokus brojnih spekulacija.

- Ne moramo da detaljišemo o tome jer, kad se radi o tom famoznom fenomenu koji se odnosi i na sve ostale glumce, suština leži u tome da filmovi postoje da bi publika mogla da projektuje svoje misli na likove i da bi se sa njima identifikovala, a ista je stvar i sa glumcima kada izađu iz svojih uloga - i tako stoje stvari od kada postoji Holivud.

- Zato i postoji toliko nagađanja. Neko vreme je i meni to bio problem. Sa vremenom mi je bivalo sve čudnije kako javnost gleda na mene i teško sam se mirio sa tom slikom o sebi jer s jedne strane - to jesam ja, a s druge strane- nisam. Ali ako drugi žele da iskoriste sliku o meni za sopstvene potrebe - ja nemam problem sa tim - zaključio je holivudski šarmer.

makonda-tracker