Ana Vintur izbacila Majli sa naslovnice magazina Vogue

0
Američka pevačica Majli Sajrus po svoj prilici neće se pojaviti na naslovnoj strani magazina Vogue kao što je bilo planirano.
Majli Sajrus, Foto: Getty images
Majli Sajrus, Foto: Getty images

Kontroverzna tinejdž zvezda Majli Sajrus trebalo je da se nađe na naslovnici decembarskog Vogue-a, međutim nakon skorašnjih događaja u kojima je imala glavnu ulogu - male su šanse da će se to desiti.

Ana Vintur, glavna urednica jednog od najboljih modnih magazina na svetu, predomislila se po pitanju ovog fotografisanja, i to nakon što je mlada zvezda nedavno šokirala svet nastupom na MTV dodeli nagrada.

Majli je uveliko fotografisana za decembarsko izdanje ovog prestižnog magazina, međutim kada je glavna urednica videla njen šokantan nastup na dodeli MTV nagrada, brzo se predomislila i odlučila da je izbaci iz pomenutog izdanja. 

- Ana smatra da je čitava ova situacija potpuno neukusna. Odlučila je, zbog Majlinog nastupa, da decembarsku naslovnicu usmeri na potpuno drugu stranu - rekao je izvor blizak Ani.

Ana je želela da promoviše Majli u svom magazinu kao buduću modnu ikonu, ali iskusna urednica više ne vidi toliko potencijala u pevačici.

Tinejdž zvezda je, inače, objavila spot za novu pesmu Wrecking Ball, koji je juče premijerno pušten na YouTube.  Majli se u njemu pojavljuje poptuno naga, očito ne odustajući od namere da šokira ceo svet.

 

makonda-tracker