Jeansomania u Ušće šoping centru

0
Najveći distributer urbanih jeans brendova na Balkanu, Fashion Company 14. septembra organizuje veliki event Jeansomania u svojim prodavnicama u Ušće shopping centru
Jeansomania, foto: promo
Jeansomania, foto: promo

Zabavni program sa Sergejem Trifunovićem u glavnoj ulozi u kombinaciji sa shoppingom u okviru koga ćete omiljeni komad jeansa iz kolekcije jesen/zima 2013/14 moći da kupite sa 20% popusta, dovoljan su povod da rezervišete ovaj datum u svom kalendaru od 17 do 19 časova. Druženje sa poznatima, modno-muzički performans, lepi pokloni, dobra muzika uz najpoznatija DJ imena i mnoga druga iznenadjenja vas očekuju u prodavnicama Fashion & Friends, Guess jeans, Levi’s, Tommy Hilfiger i Timberland.

Atraktivna shopping distrakcija u vidu razgolićenih sexy manekena odevenih u hit komade iz kolekcija brendova Replay, Scotch & Soda, Maison Scotch, NZA New Zealand, Hilfiger denim, Fornarina, Liu Jo i druge, vas očekuju na ulazu najveće multibrand prodavnice Fashion & Friends.

Američki klasik Levi’s priredio je poslasticu za dame koje tragaju za idealnim komadom seksi farmerica u vidu linija CURVE ID i REVEL. Tri LEVI’S gracije – Ivana Španović, Marija Maćić i Marina Kotevski će vam pomoći da odaberete komad jeansa u skladu sa vašim oblinama.

Zavodljivi GUESS i najseksepilnije balerine Beograda poručuju da ako želite da budete trendy ove sezone vaša filozofija mora biti SEXY WITHOUT QUESTION.

Ne propustite Jeansomaniju u Ušče shopping centru.

makonda-tracker