Elton Džon: Rođendanska žurka za ćerku Robija Vilijamsa

0
Ser Elton Džon se ponudio da priredi rođendansku žurku za prvi rođendan ćerke Robija Vilijamsa.
Elton Džon, foto: Getty images
Elton Džon, foto: Getty images

Velika britanska pevačka legenda veoma se raduje priređivanju velikog slavlja u Los Anđelesu 18. septembra za prvi rođendan male Teodore Tedi Rouz. Elton je, inače, odlučio da ako je ikako moguće ova rođendanska žurka bude zajedničko slavlje za Robijevu ćerku i njegove sinove Zakarija i Elajdžu.

- Robi i Elton su dobri prijatelji već godinama, a Elton i Dejvid žele da njihovi sinovi dele rođendansko slavlje sa malom Tedi - a novac nije problem. Žurka će se održazi u Eltonovoj kući na Beverli Hilsu a biće pozvane i brojne javne ličnosti Holivuda sa svojim porodicama kao što su Adel i njen sin Anđelo kao i Geri Barlou sa svojom porodicom. Događaj će biti ekstravagantan sa brojnim iznenađenjima za klince uključujući i klovnove, vazdušne zamkove i slikanje po licu - objasnio je izvor za magazin Sun.


Muzičar kome je pre dva meseca dijagnostikovana teška upala slepog creva navikao je da nastupa na preko 100 koncerata godišnje ali planira da značajno smanji broj nastupa sledeće godine kada njegov sin Zakari krene u školu jer želi da bude prisutan tokom njegove prve godine školovanja.


- Divna stvar kod male dece jeste to što lako možete da ih nosite svugde sa sobom, ali kada dođe 2015. godina Zakari će krenuti u školu, a ja želim da budem tu za njega, da ga odvodim i dovodim u školu. Ne želim da budem jedan od onih roditelja što su tu tek da svojoj deci pročitaju priču pred spavanje. Želim da budem otac koji pazi na svoju decu na igralištu, koji dolazi na roditeljske sastanke i gleda fudbalske utakmice svoje dece. Jedva čekam taj period - rekao je Elton pre nekoliko godina.

makonda-tracker