Ventvort Miler: Sa petnaest godina sam prvi put pokušao da se ubijem

0
Zvezda serije Bekstvo iz zatvora, Ventvort Miler, u Sijetlu je na svečanosti povodom kampanje za ljudska prava priznao da je kao 15-godišnjak pokušao da izvrši samoubistvo.
Ventvort Miler, foto: Getty images
Ventvort Miler, foto: Getty images

Nakon što je i javno priznao da je homoseksualac, glumac Ventvort Miler, poznat po ulozi u seriji Bekstvo iz zatvora, sada je priznao i da je kao tinejdžer nekoliko puta pokušao da se ubije - i to upravo zbog svog seksualnog opredeljenja, koje godinama nije želeo ni smeo da prizna.

- Prvi put sam pokušao da se ubijem kad sam imao 15. Čekao sam da moja porodica ode na odmor za vikend. Bio sam sam kod kuće i progutao sam bočicu pilula. Ne sećam se šta se događalo narednih nekoliko dana, ali siguran sam da sam u ponedeljak uredno otišao u školu i pravio se da se ništa nije desilo – priznao je glumac, koji je godinama oklevao da javno prizna da je gej.


- Dao sam na hiljade intervjua i imao sam bezbroj prilika da priznam da sam gej, ali to nikad nisam učinio. Prvo sam to priznao porodici i prijateljima, a zatim i ljudima kojima sam verovao, ali ne i javnosti. Odlučio sam da lažem jer sam se bojao kako će to uticati na moju karijeru – rekao je Ventvort.


Portal TMZ izneo je video njegovog govora u kojem priča o tome kroz šta je sve prošao i zašto je konačno odlučio da prizna svoju homoseksualno orijentaciju.

 

makonda-tracker