Bojan Marović: Zašto me je lagala?

4
Pevač Bojan Marović saznao je iz novina da je njegova bivša devojka Konstanca Golubović, s kojom je i nakon raskida ostao u dobrim odnosima, odnedavno veoma bliska sa Goranom Bregovićem
foto: Story arhiva, Foto: Andreja Damnjanović, Šminka: Srđan Petković, Model (na slikama sa Bojanom Marovićem): Jasmina Vejselović
foto: Story arhiva, Foto: Andreja Damnjanović, Šminka: Srđan Petković, Model (na slikama sa Bojanom Marovićem): Jasmina Vejselović

Kao i mnogi drugi, i crnogorski pop pevač Bojan Marović prošle nedelje veoma se iznenadio paparaco fotografijom objavljenom u Skandalu, na kojoj je njegova bivša devojka Konstanca Golubović sa svojim, kako ovaj tabloid navodi, partnerom - legendarnim muzičarem Goranom Bregovićem Bregom.

Prelepa dvadesetogodišnja manekenka jedina je kojoj je uspelo da zadrži Bojanovu pažnju na duže staze i sedam meseci, od januara do avgusta prošle godine, njegovo nemirno srce drži zarobljeno najtananijim osećanjima. Do raskida je došlo onda kada su mediji saznali za Konstancinu i Bojanovu vezu. Zgodna brineta nikako nije mogla da prihvati život pod lupom pa je u želji da zaštiti svoju privatnost, a znajući da će Bojanova intima uvek biti izložena javnosti, rešila da se povuče iz blizine mladog umetnika.

Ipak, emocije jače od razuma ponovo su ih vraćale jedno drugom i u septembru 2008. Golubovićeva je na poziv bivšeg dečka, prisustvovala Elitovom izboru za lice godine u hotelu Hajat, gde je on nastupao. Zaljubljeni pogledi, topli, česti i srdačni dodiri u neposrednoj komunikaciji, nagoveštavali su da će bivši partneri dati još jednu šansu svojoj ljubavi... do čega ipak nije došlo i svoj odnos su nastavili da neguju samo kao prijateljstvo.
Od tada pa sve donedavno, Konstanca i Bojan povremeno su se čuli telefonom i svih ovih meseci zgodna studentkinja novinarstva Maroviću je govorila kako je sama i da nema dečka. Međutim, Skandal je pre Bojana otkrio sasvim drugačiju istinu – da njegova bivša voljena već izvesno vreme uživa u zagrljaju trideset osam godina starijeg umetnika Gorana Bregovića.

- Ukoliko je istina da je sa Bregom, nije mi jasno zašto me je lagala kako nema nikoga. Bili smo drugari, čuli smo se s vremena na vreme telefonom i nije odavala utisak da bilo šta od mene krije. Ne liči mi to na nju, ona je za mene bila najdivnije stvorenje. Međutim, ako je Konstanca zaista na tim fotografijama i to s oženjenim muškarcem, ocem troje dece, trebalo bi da je bude sramota – prokomentarisao je Marović ne želeći da potvrdi kako je upravo njoj posvetio numeru Istina za nas, kojom će se predstaviti publici na predstojećem Hrvatskom radijskom festivalu.

- Veoma se radujem nastupu na Radijskom festivalu. Što se tiče pesme Istina za nas, to je još jedna moja priča o lepim stvarima pored kojih sam prošao, a da nisam bio ni svestan koliko mi znače. Ne bih je povezivao ni s jednom konkretnom situacijom iz svog ljubavnog života – završava Bojan.

Nikola Rumenić

makonda-tracker