Milena Vučić: Zaljubljena sam više nego ikad

1
Pop pevačica Milena Vučić otkriva detalje svoje do sada najozbiljnije veze sa košarkašem Partizana Žarkom Rakočevićem koji ju je na prvi pogled osvojio svojim šarmom i duhovitošću
foto: Bojan Stanić
foto: Bojan Stanić

Nesputani duh mlade pop pevačice Milene Vučić u poslednje vreme neizmernom pažnjom i ljubavlju sve uspešnije obuzdava njen sugrađanin, dvadesetpetogodišnji Žarko Rakočević, koji je od prošle godine prvotimac KK Partizan. O romansi koja se zasniva na nežnim osećanjima, plavokosa Crnogorka odlučila je da govori ekskluzivno za Story pa iskreno priznaje da nikada ranije nije bila toliko zaljubljena.

- Moram priznati da sam te večeri u jednom klubu gde smo se i upoznali zapazila visokog i zgodnog plavušana, ne sluteći da će on primetiti mene. Prošlo je mnogo vremena do našeg drugog susreta, a ja nikada nisam bila stidljiva kao tada. Osvojio me je svojim šarmom, duhovitošću i pogledom – otkriva pobednica poslednjeg Radijskog festivala koja priznaje da je Žarko u njoj probudio romantičnu devojku kakva nikada ranije  nije bila.

- Njemu romantika nije jača strana, ali ja priređujem takve trenutke u našoj vezi i on uživa u njima. Verujem da bi Žarko zbog mene uradio mnogo toga. Njegova profesija zahteva odricanja, a ja to najbolje razumem jer sam u sličnoj situaciji. Žarkovo preseljenje iz Podgorice u Beograd bilo je pun pogodak. Oboje često putujemo i u tim trenucima razdvojenosti mnogo mi nedostaje. Ne mogu podneti da ga dugo ne vidim pa mi nije teško da sednem na prvi avion samo da bismo makar i na trenutak bili zajedno - iskrena je pevačica koja ne dozvoljava da joj ljubomora narušava vezu.

- Nisam ljubomorna, iako Žarka posesivno čuvam samo za sebe. On je osvojio moje srce kao niko do sada. Obožavaoci su sastavni deo mog i njegovog posla, ali nas dvoje imamo mnogo poverenja jedno u drugo. Porodica mi pruža podršku i najsrećniji su kada sam ja emotivno ispunjena. Nisu uvek zadovoljni mojim izborom partnera, ali ovoga puta sve je bilo u redu. Oboje smo mladi i ne razmišljamo o veridbi i braku, ali verujem u našu vezu – priznaje Milena koja je uz svog dragog u srećnim, ali i teškim trenucima, kao što je to bilo nedavno kada zbog slomljenog prsta mesec i po dana nije mogao da igra.

- Nadam se da takvih situacija ubuduće neće biti, ali uvek sam uz njega da mu pomognem – zaključuje pevačica koja završava svoj drugi album koji će uskoro najaviti novim spotom.

Nikola Rumenić

makonda-tracker