Nevena Adžemović: Naša oaza ljubavi i mira

0
Narodna poslanica i bivša pevačica Nevena Adžemović pauzu u skupštinskim zasedanjima iskoristila je za odmor koji na Zlatiboru provodi sa nevenčanim suprugom Srđanom Adžemovićem i njihovim sinom Rastkom.
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Pauzu u skupštinskim zasedanjima narodna poslanica i bivša članica grupe Models, Nevena Adžemović (30), iskoristila je za odmor na Zlatiboru, gde već nekoliko nedelja uživa sa nevenčanim suprugom Srđanom Adžemovićem i njihovim sinom Rastkom (5,5). Ovaj par se pre nekoliko godina rastao pa prošle godine pomirio, što u njihovom okruženju nameće pitanje o tome hoće li oni po drugi put ući u brak.

- Živimo kao pravi muž i žena i veoma nam je lepo. Za sada ne planiramo ponovo da se venčamo, a na taj korak nije nas inspirisalo ni prelepo prirodno okruženje u kom uživamo  – kaže kroz osmeh na početku razgovora za Story atraktivna Beograđanka koja na planinskoj lepotici uživa u društvu bliskih prijatelja.

- Na Zlatiboru se najlepše odmorim. Tamo imam svoj mir i najlakše se isključim od brojnih poslovnih obaveza. Uvek odsednemo kod naših prijatelja, tačnije kod moje najbolje drugarice, pevačice Dušice Šaponjić i njenog supruga – kaže Nevena čiji petoipogodišnji mezimac istinski uživa u letnjem odmoru sa mamom i tatom.

- Rastko obožava svež vazduh i stalno je na travi. Igramo fudbal, vozimo pedalinu, on jaše konjiće... More mi je dosadilo i planina nam je zaista melem za dušu. Prijala mi je pauza od skupštinskih zasedanja jer sam se baš umorila od rada u parlamentu. Sada sam napunila baterije i spremna sam za nove poslovne pobede. Moja sestra Ivana Stamenković nije s nama jer je otišla na more sa našim roditeljima, svojom ćerkom Petrom i dečkom Urošem Ćertićem – priča Adžemovićeva koja se i u periodu letnjeg lenčarenja trudi da ne zapostavi svoj fizički izgled.

- Čak i na odmoru treniram. Trčim i vežbam zajedno sa sinom i skoro sve jedemo. Moj sin najviše voli tartar biftek i ugojio se otkako smo došli na odmor. Za dve nedelje koliko smo ovde, potpunio nam se promenila krvna slika. Rastko je, inače, intelektualno i fizički veoma napredan dečak i čak mu kupujemo garderobu za sedmogodišnjake – objašnjava nekadašnja pevačica koja za sada ne planira da se po drugi put ostvari kao majka.

- Rastko ponekad kaže da želi batu ili seku, ali kada vidi bebu na ulici, oduševi se i poželi da dobije društvo u porodici. Ipak, po prirodi je veoma ljubomoran i ne znam kako bi podneo prisustvo mlađeg deteta – kaže Nevena na kraju razgovora za naš magazin.

 

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker