Ana Mitić: Uživam u porodičnoj gužvi

0
Voditeljka Ana Mitić otkriva detalje proslave povodom trećeg rođendana svog naslednika Strahinje, ali koliko joj se život promenio od kada su njen suprug Vladan i ona postali roditelji malene devojčice Mie.

Simpatična voditeljka Vesti na TV Prva Ana Mitić (34) i njen suprug, direktor KCN televizije Vladan Mitić (37) proslavili su pre nekoliko nedelja treći rođendan svog malenog naslednika Strahinje. S obzirom na to da je još uvek jako mala sa slavlja je izostala je slavljenikova sestrica Mia, koja je došla na svet 3. jula. Ponosni roditelji čitavo slavlje podredili su svom mezimcu, pa je tako i igraonica Atlantis Kids u Zemunu u potpunosi bila uređena po slavljenikovoj želji.

- Pokušali smo da izađemo Strahinji u susret sa njegovim željama, i verujemo da je mali gospodin zadovoljan proslavom. (Smeh) Najvažnija mu je, kao što je to i za očekivati bila torta, tako da smo rođendanski slatki specijalitet ukrasili junacima popularne igrice Angry Birds. Na trenutak sam se uplašila da će deca zaigrati igricu na torti, ali na svu sreću to se nije desilo – govori ponosna mama, koja za svog sina svake godine ima iste želje.

- Naravno kao i svake godine, Strahinji smo poželeli da bude zdrav, srećan, nasmejan i da dugo živi. Raste u veoma druželjubivog dečaka, odnosno momka, i to me veoma raduje. Voli da deli stvari sa drugom decom i iskreno uživa kada je u veselom i velikom društvu, a s obzirom na to da smo i Vladan i ja takve prirode i temperamenta to me nije iznenadilo. Kao i svaki dečak, kada mu dođu njegove bubice izuzetno je  nemiran, pa je tada vreme za strogoću. Iako mu skoro svaku želju ispunjavamo, vrlo je važno da od malih nogu zna gde su koje granice i da ih poštuje – iskrena je Ana, koja je trenutno ipak najviše posvećena svojoj ćerkici.

- Moram priznati da je Mia mnogo mirnija od Strahinje, spava noću, tako da i čitava porodica ima miran san. Za sada se ponaša kao prava mala devojčica, pa ćemo videti da li će tako ostati i u budućnosti, ili će ipak na nju u nekoj meri uticati i stariji brat. Pošto mi je ovo drugo dete, odnosno beba, sa svim stvarima se nosim lakše i sa mnogo manje stresa – otkriva kroz osmeh lepa voditeljka, koja ne krije da itekako uživa u kuću ispunjenoj dečijim osmesima.

- Itekako mi prija naš porodični haos, ali i to što smo mi devojke sada ravnopravne sa muškim članovima porodice. Ipak ruku na srce verujem da će gužva biti sve veća kako naša deca budu rasla. Još uvek je rano da razmišljam o povratku na posao, ali verujem da će uskoro početi i da mi nedostaje uzbuđenje koje naša profesija noši sa sobom – iskrena je Mitićka.

 

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker