Jelena Jakovljević bin Drai: Konci su i dalje u mojim rukama

0
Dok su se u medijima nizali naslovi kako je arapski šeik Said bin Drai, muž Jelene Jakovljević bin Drai, doveo još jednu ženu budući da mu to pravo omogućava muslimanska veroispovest, ona je nadahnuto i duhovito stavila tačku na spekulacije da je dobila suparn
Foto: Story press
Foto: Story press

Nekadašnja misica Jugoslavije i manekenka, a sada ambiciozna, uspešna poslovna žena koja iza sebe ima lanac salona za lepotu i sopstvenu modnu kolekciju u Arapskim Emiratima, Jelena Jakovljević bin Drai (34), ovih dana našla se u žiži medijske pažnje. To nije zbog njene uspešnosti da balansira između zavidne karijere i odgajanja svoje troje dece, Asje (3), Hilala (2) i Hamdana koga je rodila početkom jula ove godine, već zbog plasiranja informacije u javnosti da je njen dugogodišnji muž, šeik Said bin Drai, iskoristio svoje legitimno pravo po islamskoj tradiciji i doveo još jednu ženu u njihov porodični dom. Na ekskluzivne naslove koji su osvanuli u srpskim novinama o navodnom proširenju porodice bin Drai, Jelena u prvom trenutku nije želela da reaguje, ali je zbog čestih poziva novinara ipak odlučila da se obrati medijima putem profila na društvenoj mreži Instagram želeći da stavi tačku na spekulacije o ponovnoj ženidbi svog muža. Saopštenje je započela rečima da joj zvonjava telefona ne da mira, a sa druge strane linije uvek se čuje isto pitanje novinara - da li je Said stvarno oformio svoj harem.

- Moram priznati kako sam zapanjena koliko njih se danas javilo da dođu na muštuluk - napisala je Jelena dodajući da, kada je njen porodični život u pitanju, srpski mediji već celu deceniju pišu isti tekst.

- Ovo je deseto leto da novinari žene mog veličanstvenog muža. Kada je u pitanju smišljanje lažnih vesti, vidim da nestašica vlada čak i kada je reč o kreativnosti. Kad god se spomene moje ime, uvek se plasira ista vest - sarkastično je napisala bivša misica ističući kroz šalu kako je ona i dalje jedina žena u Saidovom životu, te da je nastavila da vodi glavnu reč u kući.

- Da ne dužim mnogo. Samo da javim onima koje baš jako zanima šta se događa kako je sve u redu. Konci su i dalje u  mojim rukama. Konkurencija nikada nije imala šanse, to valjda znate, ipak sam ja from Serbia - izjavila je Jelena dok je u istom šaljivom tonu zaključila svoje saopštenje pozivajući devojke da joj se jave jer je konkurs za Saidovu drugu ženu i dalje otvoren.

- Ko će, bre, sam onolike sudove da pere?! A i kako će neke novine da dignu tiraž ako ne pišu bajke iz 1001 noći? Ljubi vas i voli vaša misica, majka, kraljica, Jelena Hurem Jakovljević bin Drai.

Nakon brojnih komentara i reči podrške Jeleni, što od poznatih dama poput Bojane Rajić, Bojane Barović, Goce Karić… što upućenih od njenih javnosti manje poznatih prijatelja, bivša manekenka još jednom se oglasila porukom rekavši da je ovom izjavom želela da objavi i svoju stranu priče kako bi razbila predrasude da se u Arapskim Emiratima živi kao u 19. veku.

- Ovo je bio moj zvanični odgovor svima onima koji su pokušali da predstave moj brak kao neuspešan, ali i da prikažu Arape i muslimane kao loše ljude. Dosta mi je ćutanja, napisala sam ovu izjavu kako bi svi imali uvid i u drugu stranu priče. Postoji i onaj deo priče gde su strane državljanke srećno udate za arapske muškarce. Ovo nije 19. ili 20. vek. Ne mogu više da dozvolim da ljudi u mojoj zemlji veruju kako žena ovde pripada drugoj klasi, a posebno ne ja kojoj su ova zemlja i moja prelepa porodica pružili toliku podršku da razvijem svoj mentalni i intelektualni potencijal - zaključila je ova uspešna poslovna žena i misica Jugoslavije za 1998. godinu.

makonda-tracker