Telekom Srbija sponzorište Atletski savez Srbije

0
Kompanija Telekom Srbija i Atletski savez Srbije potpisali su Ugovor o sponzorstvu kojim je nastavljena tradicionalna saradnja i podrška koju Telekom Srbija već godinama pruža tom savezu.
Ivana Španovic, Slobodan Branković, Predrag Ćulibrk, Veselin Jevrosimović i Emir Bekrić, foto: Promo
Ivana Španovic, Slobodan Branković, Predrag Ćulibrk, Veselin Jevrosimović i Emir Bekrić, foto: Promo

Ugovor su potpisali generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk, predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović i generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković, a  ceremoniji su prisustvovali i  osvajači bronzanih odličja u svojim disciplinama na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u atletici Ivana Španović i Emir Bekrić. Oni nisu krili svoje zadovoljstvo činjenicom da će kompanija kao što je Telekom Srbija nastaviti da pomaže funkcionisanje saveza i razvoj mladih atletičara koji bi tek trebalo da krenu njihovim stopama.

- Pre svega bih čestitao Ivani i Emiru na sjajnim rezultatima i osvojenim medaljama na svetskom prvenstvu u Moskvi. Velika mi je čast da najavim da će Telekom Srbija nastaviti višegodisnju saradnju sa Atletskim Savezom, ne samo kroz sponzorski ugovor, već i kroz podršku projektu Dečja atletika u okviru koga ćemo obezbediti najkvalitetnije moguće uslove za treniranje, kao i opremu koja je neophodna mladim atletičarima kako bi se bavili kraljicom sportova i dostigli vrhunske rezultate poput Ivane i Emira. Telekom Srbija,   ulažući u zajednicu u najširem smislu, od sporta, preko kulture, umetnosti, zdravstva, želi da se oduži  toj istoj zajednici i to je najvažniji cilj našeg društveno odgovornog poslovanja. Sportisti zaista jesu najbolji ambasadori naše zemlje u svetu i prirodno je da podržavamo ove mlade ljude, kako bi im omogućili da iskoriste svoj puni potencijal u postizanju rezultata - rekao je Predrag Ćulibrk, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

- Atletskom savezu Srbije potpisani ugovor predstavlja još jedan u nizu strateških koraka ka unapređenju uslova u kojima atletske nade u našoj zemlji treniraju, a poučeni dobrim iskustvom kada je reč o saradnji sa Telekomom, dileme za produženjem saradnje nije bilo - istakao je  predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović.

- Za Atletski savez Srbije i atletski sport ovo je veliki trenutak. Ovo je nastavak trogodišnje saradnje Telekoma Srbije i Atletskog saveza Srbije, i uspeh koji su naši atletičari i treneri postigli u poslednjih nekoliko godina je zajednički. Danas potpisujemo najvredniji sponzorski ugovor i želeo bih da se zahvalim Telekomu Srbija na razumevanju i na podršci koju pruža kraljici sportova – atletici - rekao je Slobodan Branković, generalni sekretar Atletskog saveza Srbije.

makonda-tracker