Siniša Mihajlović: Borićemo se do poslednjeg sudijskog zvižduka

0
Uoči kvalifikacione utakmice za odlazak na svetsko prvenstvo selektor srpske reprezentacije Siniša Mihajlović kaže u intervjuu za Story da veruje u budućnost podmlađenog srpskog tima.
Siniša Mihajlović, foto: Story arhiva
Siniša Mihajlović, foto: Story arhiva

Borićemo se do poslednjeg sudijskog zvižduka, poručio je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović pred kvalifikacionu utakmicu protiv Hrvatske, u intervjuu za magazin Story koji izlazi u petak, 6.septembra. Ukoliko žele da zadrže makar i teoretske šanse za plasman na Svetsko prvenstvo, podmlađeni orlovi, osim Hrvata, moraju da pobede i reprezentacije Velsa i Makedonije. Mihajlović je pozvao navijače da sportski navijaju za svoju zemlju jer će uz podršku s tribina mladi igrači dati svoj maksimum i izrazio uverenje da na utakmici neće biti incidenata.

– Kada smo gostovali u Zagrebu nismo doživeli ni jednu neprijatnost od aerodroma do stadiona kao ni tokom šetnje gradom  a takvim svojim ponašanjem hrvati su nam dali domaći zadatak - ističe za Story Mihajlović koji se osvrnuo i na trenutnu situaciju u srpskom klupskom i reprezentativnom fudbalu te prokomentarisao najavljeni odlazak Tomislava Karadžića, neigranje Adema Ljajića ali i odgovorio na pitanja vezana za njegov privatni, porodični život.

– O meni je napisano mnogo ružnih i lepih stvari, mnogo laži i istine. To je sastavni deo mog posla i ja idem dalje, važno mi je samo da ljudi kojima sam okružen znaju ko sam i šta sam, rekao je između ostalog. Utakmica Srbija – Hrvatska igra se na stadionu Crvene zvezde u petak od 20.45.


Moni Marković

makonda-tracker