Gvinet Paltrou: Časovi kuvanja kod Džejmija Olivera

0
Poznati pevač benda Coldplay, Kris Martin, zamolio je svojevremeno proslavljenog britanskog kuvara Džejmija Olivera da nauči njegovu ženu da kuva.
Džejmi Oliver, foto: Getty images
Džejmi Oliver, foto: Getty images

Martin je u jednom trenutku stupio u kontakt sa poznatim kuvarom kako bi svojoj ženi - koja je ujedno autorka brojnih kuvara i knjiga o kuvanju među kojima su i Beleške sa mog kuhinjskog stola i Sve je u redu: Laki recepti za ukusna jela zbog kojih ćete se izgledati fantastično i osećati se sjajno - upriličio ovu lekciju kuvanja kao rođendanski poklon.

- Poznajem Gvinet jer mi se njen muž javio i pitao me da joj održim lekciju kuvanja za njen rođendan. Ja sam veliki fan Coldplaya, a Gvinet je predivna žena, tako da se nisam mnogo razmišljao - rekao je Džejmi.

Njih dvoje su proveli celo jedno popodne praveći pačeći ragu koji je Gvinet kasnije svrstala među recepte u svom kuvaru iz 2010 godine: Kakav otac takva ćerka: laki recepti za ukusna jela za porodične proslave i okupljanja

- Proveo sam to popodne kuvajući u njenoj kuhinji, i na kraju smo napravili prženi pačeći ragu. Posle su se okupili i njeni prijatelji na ručku. - objasnio je poznati kuvar.

makonda-tracker