Razvodi se Brajan Feri?

0
Izgleda da je još jedan holivudski razvod na pomolu. Naime iako se poznati par još uvek nije oglašavao, strani mediji pišu da se poznati pevač, Brajan Feri razvodi od svoje tridesetsedam godina mlađe supruge Amande Šepard
Brajan Feri, Amanda Šepard, foto: Getty images
Brajan Feri, Amanda Šepard, foto: Getty images

Prema britanskom portalu The Sun i DailyMail-u, Amanda Šepard je nakon gotovo dve godine braka, napustila dom koji je delila sa poznatim pevačem Brajanom Ferijem.

- Dugo se nisu slagali i jednostavno su se udaljili. Bio je logičan korak da će se Amanda iseliti i već je počela da razmišlja o svom životu bez Brajana – rekao je neimenovani izvor blizak paru.

Par, koji je upoznao Ferijev sin, venčao se na Karibima na intimnoj, ali romantičnoj ceremoniji. Tada, Brajan je pričao o svojoj sreći, jer je pronašao ženu sa kojom želi da razmeni bračne zavete.

- Zanimljivo je da, i ne želim reći nešto pogrešno kako ne bih imao problema sa svojom devojkojm, nikada ne možeš upoznati osobe svojih godina, koje već nisu u braku. Jako sam srećan što se bavim muzikom, jer sam na taj način u kontaktu sa ljudima raznih dobi, bila to publika, ili moje kolege – rekao je jednom muzičar za Mail On Sunday Live.

makonda-tracker