Počela peta sezona Farme!

Novi, peti po redu, serijal rijaliti šoua Farma, počeo je ulaženjem novih VIP učesnika na imanje u Lisoviću.
0
1 / 26

Posle skoro dva meseca pauze, peta sezona rijaliti šoua Farma je počela u nedelju uveče. Dvadeset i sedam farmera se uselilo na imanju u Lisovićima gde će provesti narednih 120 dana i boriti se za nagradu od 50.000 evra.

Ovo puta produkcija je priredila iznenađenje za farmere, pa su se kao farmeri iznenađenja u ovoj sezoni pojavili Miki Đuričić, poznati učesnik rijaliti programa i Zorica Marković.

Među ostalim učesnicima našli su se brojne javne ličnosti iz sveta muzike, glume i novinarstva, a u kuću su ušle i internet senzacije poput Simonide Aćević koja je postala poznata nakon jutjub hita Hopa-cupa koji je pregledan više od pola miliona puta.

Na Farmu su još ušli i Suzana Perović, Igor Starović, rediteljka Jelena Golubović, reper Danimir Vajs, Ivan Marinković - bivši muž Goce Tržan, Čupo Kalač - pevač i prijatelj Ekrema Jevrića, zvezde Granda Aleksandra Džidža Stojković, Slobodan Đurković i Katarina Grujić, starleta Anastasija Buđić, Dragan Krstić Crni, Nela Bijanić, Miroslav Pržulj - u Bosni i Hercegovini poznatiji kao Lepi Mića, Divna Karleuša, pop pevačica Svetlana Koprivica, Sara Trojanović - nekadašnja učesnica na izboru za miss Beograda, Milica Ostojić poznatija kao Mica Trofrtaljka, di-džej Marko Vanila, Romana Panić, Marko Vukotić - maneken iz Crne Gore, Zumreta Midžić, Edin Škorić, pevačica i glumica Jelena Jovanović i maneken Boris Stamenković.

Nakon što su se svi farmeri smestili na imanju u Lisoviću, kao prvi zadatak dobili su zaduženje da odaberu ovonedeljnog gazdu -  na Mikijev predlog skoro pa jednoglasno složili su se da to bude Mica Trofrtaljka. 

Borba za 50.000 evra može da počne.

makonda-tracker