Example: Kidnapovali su me srpski kriminalci

1
Britanski muzičar i tvorac svetskog hita You changed the way you kissed me, Example nastupio je prethodne godine na Ušću, u okviru festivala Belgrade Calling, a sada je u jednom intrevjuu otkrio da je tom prilikom doživeo neprijatnsot, kada su ga opasni momci
Example, Facebook foto
Example, Facebook foto

Example je otkrio da je nakon nastupa na festivalu Blegrade Calling prošle godine doživeo neprijatne scene u našoj prestonici. Tvorac hita You changed the way you kissed me zavšio je sa opasnim momcima na splavu.
- Samo su mi nekako spustili ruku na rame i odvukli u svoja kola, posle me doveli na splav i odveli na karaoke. Pokušao sam da se nekako izvučem, bili su vrlo smireni ali odlučno su rekli: Ne. Ne ideš ti nigde. Znao sam da ako ne skočim sa tog splava da ć morati tamo da ostanem mnogo duže nego što želim - opisuje reper.
- Bilo je tamo pištolja i ostalog *ranja i nekih devojaka koje su ličile na prostitutke. Skočio sam i plivao ka obali. Oni su mi se samo smejali. Nisam siguran da je to samo bio rokenrol. Bilo je čudno - dodaje popularni Example, koji ovaj nemili događaj nije prijavio policiji.

makonda-tracker