Princ Vilijam izabrao kuma?

0
Gaj Peli, koji je bio zadužen za organizaciju Vilijamove momačke večeri, prema nezvaničnim informacijama, biće kum princu Džordžu, sinu Kejt Midlton i Vilijama,
Princ Vilijam, Kejt Midlton, foto: BANG
Princ Vilijam, Kejt Midlton, foto: BANG

Bivši šef noćnog kluba Mahiki, možda na trenutak deluje kao kontraverzni izbor za kuma princa Džordža, jer je poznat po organizovanju ludih žurki u svom klubu, a i trenutno mu se sudi zbog vožnje u pijanom stanju. Međutim, Gaj je bio uz Vilijama i njegovog brata Harija dugi niz godina i kako se smatra, on je jedan od ljudi na koje se možete osloniti. Vilijam je u poverenju ovu vest rekao Gaju, koji nije mogao radosnije dočekati ovu novost.

- On je oduševljen zbog glasina da je izabran za kuma princa Džordža i već su mu svi čestitali – rekao je izvor magazinu The Sun.

Sa druge strane, pošto ovo i dalje nije zvanična informacija, princ Hari i Kejtina sestra Pipa, takođe se nadaju da će biti upitani da budu kumovi malom Džordžu.

Džordževo krštenje očekuje se da će biti na jesen, a povodom ovog veselog događaja prirediće se i intimna porodična proslava.

makonda-tracker