Majli Sarjus: Moj savet deci

0
Mlada pevačica, koja je trenutno u medijskoj pažnji zbog šokantnog nastupa na dodeli MTV VMA, upozorila je mlade generacije da se ne upuštaju u glumačke vode previše rano
Majli Sajrus, foto: BANG
Majli Sajrus, foto: BANG

Majli je posavetovala decu da što više uživaju u svom bezbrižnom detinjstvu i da ne bi trebalo da se tako mladi nose sa pritiskom slave. Naime, dvadesetogodišnja pevačica i glumica ovo govori iz sopstvenog iskustva, jer je sa samo jedanaest godina bila glavna zvezda tv serije Hana Montana.

- Ljudi me često pitaju za moj savet mladim glumcima. Ja im jednostavno kažem nemojte to uraditi, pre svega jer smatram da deca moraju da uživaju u svom detinjstvu – rekla je Majli.

Pevačica koja je bila veoma primećena na dodeli MTV VMA nagrada, zbog svog eksplicitnog nastupa sa Robinom Tikeom, smatra da je velika odgovornost, ali i pritisak biti tinejdž zvezda i predstavljati veliku internacionalnu kompaniju.

- Ti si dete i valjda je logično de ćeš nekada zeznuti stvar. A kada to učiniš, kompanija dobije na hiljade pisama žalbi na tebe – objasnila je Majli.  

makonda-tracker