Jelena Ristić: Veridba začinjena suzama radosnicama

1
Godinu i po dana veze bilo je sasvim dovoljno da pevačica i v.d direktora Gradskog centra za fizičku kulturu u Beogradu, Jelena Ristić poznatija kao Jellena, i oficir Komlen Lalović shvate kako su rođeni jedno za drugo. Krajem jula postali su verenici, a uskor
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Ako slika govori više od reči, onda njihove fotografije zasigurno ilustruju koliko su srećni i zaljubljeni. Pevačica Jelena Ristić (41), u javnosti poznata kao Jellena, sada se svakodnevno šali da je devojka koja voli oficira, s obzirom na to da njenu ljubav više od godinu i po dana poseduje poručnik vojske Srbije Komlen Lalović (31).

- Upoznali smo se 20. novembra 2011. godine. Spojili su nas naši zajednički prijatelji. Meni su pričali o njemu, kao i njemu o meni, pa je naš susret bio izvestan. Međutim, kada je prvi put trebalo da se vidimo, razbolela sam se, a Komlen mi je to zamerio, te on naredni put nije hteo da se nađemo. Tako... Malo smo se jurili... – opisuje nekadašnja pevačica Koktel benda.

Pošto su im se ljubavne kockice sklopile, započeli su vezu i u proteklih godinu dana svugde se pojavljuju zajedno, pa je krunisanje njihovih simpatija i skladnog odnosa usledilo kao logičan događaj. Njihova veridba jednog vrelog beogradskog popodneva bila je povod da se nađemo s njima u jednom od najlepših zelenih kutaka našeg grada.

- Verili smo se 27. jula. Osetila sam kako nam u vezi ide super i da će do veridbe sigurno doći, ali nisam očekivala da će se desiti baš tog dana. Bila sam obučena potpuno opušteno, a mi žene takav čin doživljavamo nekako svečano... Malo sam zaplakala i bilo mi je čudno. Mislila sam da mi se to nikada neće desiti - šali se Jelena, dok se njen verenik šaljivo ubacuje.

- Kumila je i molila pre toga… Ali ništa…

Iako je prosidba iznenadila Jelenu pa nije mogla da izdrži a da ne pusti suzu, njen verenik tvrdi kako je sve to unapred osmislio.

- Prosidba je bila dobro izrežirana. Niko mi nije pomogao pri odabiru prstena, ispostavilo se da se onaj koji se meni dopao svideo i njoj. Bili smo u vikendici, vezao sam mali konac sa prstenom na vrh nekog drveta. Kada je Jelena povukla mašnicu, prsten se spustio i tako...

Bilo je filmski i na nivou - sa osmehom govori Komlen, koji, iako deset godina mlađi od verenice, tvrdi da razlika u godinama među njima nije bitna.

- Razlika u godinama ne postoji i tačka - staloženo poručuje oficir, dok Jelena dodaje:

- Ljubav je pobedila…

Pošto su obavili prvi korak za sklapanju braka, njih dvoje planiraju i venčanje.

- Svadbu planiramo na proleće. Ja ne bih da bude mnogo gostiju, ali on želi da ispoštuje porodicu i prijatelje - govori Jelena dok opisuje kako joj principi kojih se pridržava njen oficir uglavnom gode.

- Strog je onda kada treba. Volim kada je muškarac takav. Vrlo mi je važno da se zna da je muško - muško. Inače, vojnici su poznati po tome što su stroži, ali su i porodični i patrijarhalni ljudi - iskrena je pevačica dok Komlen ističe koliko mu se sviđa njegova verenica.

- Kod nje mi se sve dopada. Neću da nabrajam - kratak je on, dok se Jelena šali:

- A videćemo šta ćeš da kažeš za deset godina. (Smeh)

Oni ne spadaju u ljude koji će vam reći kako se deca ne planiraju, pa je jedna od njihovih želja to da se ostvare u roditeljskim ulogama.

- Ja te planove prepuštam njemu, ali bismo svakako voleli da imamo decu, to je nešto najlepše. Mislim da bismo se u ulozi roditelja odlično snašli - govori Jelena  koja je u proteklom periodu angažovana na mestu v.d. direktora Fakulteta sporta i fizičke kulture, a bavljeanje muzikom sada joj je, kako kaže, postao hobi.

- Svakodnevno odlazim na DIF. Tamo provodim dosta vremena, čak i vikendom imam obaveze. Nedavno smo Komlen i ja proveli samo 6 dana na odmoru u Grčkoj jer nisam mogla na duže vreme da ostavim posao. Što se muzike tiče, to je sada moj hobi. Prihvatam samo neke poslove, a reč je uglavnom o posebnim nastupima - ističe ona. Poznato je kako je tenis još jedan od njenih hobija, a sada rekete ukršta i sa verenikom.

- Komlen dobro igra tenis i uživamo da igramo zajedno - opisuje plavuša dok crnokosi oficir ponosno ističe:

- Trenutno je 21 prema 19 u pobedama za mene.

 

Piše: Stefan Tošović

makonda-tracker