Kejti Holms uhode sajentolozi?

0
Telohranitelji poznate glumice zabrinuti su da članovi crkve njenog bivšeg muža, Toma Kruza, špijuniraju Kejti i njenu ćerku Suri
Kejti Holms, foto: BANG
Kejti Holms, foto: BANG

Prema navodima portala MailOnline, telohraniteljima glumice Kejti Holms rečeno je da drže oči širom otvorene i da reaguju na svaku sumljivu situaciju.

Kada se tim telohranitelja, od šest gorilla, uverio da fotografi sa obezbeđenjem, koji su prišli Kejt na setu njenog najnovijeg filma Miss Meadow nisu članovi sajentološke crkve, odahnuli su.

- Kada je Kejtino obezbeđenje saznalo da smo samo želeli da fotografišemo nju i Suri, dopustili su nam da se slobodnije krećemo. Pre toga, Kejti je pravo sa seta filma ulazila u kola i obrnuto i nismo mogli da je vidimo. Ali sada, čini mi se da je odahnula i da je manje nervozna – rekao je jedan od fotografa.

Sajentološku crkvu je 1950. godine osnovao američki pisac naučne fantastike, L.Ron Hubard, koji tvrdi da su vanzemaljska bića poslata na planetu Zemlju od strane intergalaktičkog vladara Xenu, koji je razneo te vanzemaljce hidrogenskim bombama. Duše vanzemaljaca su se potom pripojile za ljude i zbog toga su ljudi često nesrećni i u problemima. Fanatizam Toma Kruza i njegovo slepo verovanje u ovu religiju glavni je od faktora rasula njegovog braka sa Kejti

makonda-tracker