Zorana Arunović zatvorila sportski kamp na Avali

0
Srpska reprezentativka u streljaštvu, Zorana Arunović zatvorila je sportski kamp na Avali, oragnizovan od strane kompanije P&G, u sradanji sa Olimpijskom komitetom Srbije.
Zorana Arunović, promo foto
Zorana Arunović, promo foto

Nakon sedam dana upoznavanja sa mnogim sportskim disciplinama, druženja sa najuspešnijim sportistima i učenja o pravim vrednostima, zatvoren je sportski kamp na Avali. Na svečanoj ceremojij zatvranja, deca su predstavila sve što su naučila u kampu i simbolično ugasila baklju upaljenu tokom prvog dana kampa. 

U toku ovih sedam dana deca su imla priliku da se druže sa Žarkom Paspaljem, Dragutinom Topićem, Aleksandrom Kukoljem, Ivanom Lenđerom, Mihailom Dudašem i Nevenom Ignjatović, a na ceremoniji zatvaranja pridružila im se i Zorana Arunović.

- Za uspeh u sportu talenat je bitan, ali ne i presudan. Bitno je da volite sport kojim se bavite, ali rad je najvažniji. Zato je dobro što su deca imala priliku ovde u kampu da se osam dana intenzivno bave sportom i da se upoznaju sa vrhunskim sportistima koji su im i najbolji uzor - izjavila je Zorana.

Sportski kamp na Avali trajao je 7 dana, od 17. do 24. avgusta. U toku ove nedelje, srpski sportisti uveli su najmlađe u sve misterije sporta i harmoničan fizički razvoj. Uz vrhunske trenere, deca su naučilada igraju rukomet, odbojku, fudbal, košarku i mnoge druge sportove, u isto vreme pohađajući edukativne i kreativne radionice.

makonda-tracker