Miligram, Neverne bebe i Marina Kotevski na Sajmu šljiva

0
Sajam šljiva u Osečini biće otvoren u petak, 30. avgusta, voditeljka ceremonije otvaranja biće Marina Kotevski, a za muzički program biće zaduženi popularni bendovi Miligram i Neverne bebe.
Aleksandar Milić Mili, foto: Luka Šarac, Story arhiva
Aleksandar Milić Mili, foto: Luka Šarac, Story arhiva

Na manifestaciji Sajam šljiva u Osečini, pored brojnih drugih programa i stručnih predavanja, u večernjim satima publiku će zabavljati jedni od najpoznatijih domaćih bendova Miligram i Neverne bebe, kao i poznati pevač Milan Topalović - Topalko. Njihovi najavljeni nastupi tokom Sajma šljiva izazvali su veliko interesovanje publike, te se očekuje više od 5000 posetilaca svako veče. Time je ispunjena želja građana Osečine da svoje omiljene bendove i pevača uživo čuju u svom gradu.

Pravo sa odmora na Sajam šljiva dolazi poznata voditeljka Marina Kotevski kako bi vodila program svečanog otvaranja sa kolegom Mišom Ćirićem u petak, 30. avgusta u 13 časova.

Toplako će zabavaljati posetioce dan pre početka Sajma, u četvrtak, 29. avgusta od 22 časova. Njegovim nastupom biće i zvanično otvoren bogat muzički program.

U petak na istom mestu nastupa bend Miligram predvođen poznatim muzičkim kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, a sajam će svojim najvećim hitovima i veličanstvenim vatrometom zatvoriti grupa Neverne bebe.

Izbor ovih izvođača bio je pun pogodak za muzički program Sajma šljiva u Osečini. Organizatori smatraju da je ovo veoma važan segment manifestacije te svake godine brižljivo biraju učesnike.

Sajam šljiva u Osečini će trajati od 30. avgusta do prvog septembra.

makonda-tracker