Gogu Sekulić svekrva izbacila iz stana

0
Pevačica Goga Sekulić došla je u stan u kome je živela sa pokojim suprugom Igorom Ramovićem, ali joj njena svekrva nije dozvolila da uđe unutra, dok je dramu morala da razreši policija.
Goga Sekulić, foto: Vladimir Šporčić, Story arhiva
Goga Sekulić, foto: Vladimir Šporčić, Story arhiva

Pošto je prošlo 40 dana od smrti muža Goge Sekulić, došlo je do nemilih scena i sukoba između pevačice i familije pokojnog Igora Ramovića.

Pevačica je nedavno izjavila kako Igorovi roditelji nisu bili uz njega kada mu je to bilo potrebno, što je njegovu familiju razljutilo i dovelo do ovog incidenta.

Svekar Goge Sekulić nije hrteo da je prihvati kao člana familije, dok svekrva Zorica pevačicu nije htela da pusti u stan u kome je živela sa pokojnim suprugom.

Pevačica je najpre lupala i molila da joj otvori, a zatim je pozvala nadležne organe kako bi ušla u stan, te su pripadnici policijske stanice Savski Venac došli kako bi razvalili vrata, piše list Alo, a prenosi portal Telegraf.

- Da, tačna je informacija, ali ja nemam komentar. Razumećete me, ima vremena kada ćemo pričati o ovome - izjavila je pevačica za Alo.

makonda-tracker