Nastup Majli Sajrus izvor inspiracije za internet šale

0
Najviše komentara nakon dodele MTV VMA nagrada održane u noći između nedelje i ponedeljka pobrao je šokantan nastup tinejdž zvezde Majli Sajrus.
Majli Sajrus i Robin Tik, Foto: Getty images
Majli Sajrus i Robin Tik, Foto: Getty images

Dodela nagrada MTV VMA održana je 25. avgusta i kao i svake godine okupila je najveće pop zvezde sa svetske muzičke scene. Međutim, iako je nastup pop senzacije Lejdi Gage mnoge ostavio bez daha budući da je tokom nastupa kojim je otvorila veče uspela da se presvuče čak pet puta, najviše komentara i polemike pobrala je poznata tinejdž zvezda Majli Sajrus svojim provokativnim i skandaloznim plesom. Da su svi ostali bez daha, vidi se na sledećoj slici.

Do nedavno dobra devojčica Holivuda i jedno od najpoznatijih lica Dizni kanala ostavila je publiku i gledaoce u šoku svojim više nego izazovnim plesom sa pevačem Robinom Tikom. Nakon ovog nastupa, internet je počeo da bruji od komentara na njen stajling i nastup, a jedan od najpoznatijih svetskih sajtova koji se bave ovim temama, BuzzFeed objavio je nekoliko top lista na kojima se Majli direktno ismeva.

Majli se zbog svog naizgled šik izgleda sa kikicama na glavi, poredi sa Džimom Kerijem.

 

Takođe, sličnost sa onim užasnom pauk-beba igračkom zaista je uočljiva:

Majli se poredi sa Coolio-m:

Crtanim likovima:

A za ovo stvarno nemamo komentar:

Majlin nastup i stajling bio je inspiracija i za ukrašavanje i poznatih umetničkih dela, a pogledajte kako ona đuska na poznatoj Monkovoj slici Vrisak.

Kada ukucate slovo M u Youtube, odmah će vam ponuditi da pogledate Majlin nastup na MTV VMA, a ako već niste to uradili do sada, pogledajte njen nastup o kome se toliko priča:

makonda-tracker