Maca: Nedostaje mi sin Lav

0
Glumac Dragan Marinković Maca po izlasku iz Kuće Velikog brata bacio se na posao i otvara splav H20, ali mu ipak naslednik više nedostaje

Dragan Marinković Maca ovih dana ima pune ruke posla. Dok je boravio u kući Velikog brata, trajalo je renoviranje splava H20, koji glumac vodi sa svojim prijateljem. Planirano je da svečano otvaranje splava bude 18. aprila, a već 19. i 20. Maca će voditi program u beogradskom Sava centru, gde nastupaju studenti iz Operacije trijumf.

- Iako mi je odmor bio preko potreban, po izlasku iz kuće Velikog brata ostao sam u Beogradu, koji je postao moja baza. Zadovoljan sam kako je sve na splavu urađeno po mojim instrukcijama, kao da sam bio tu. Zahvaljujući mom ortaku, sve je bilo pod kontrolom. Jedva čekam da odradim to otvaranje i koncerte, a onda jurim u Sarajevo da budem sa sinom Lavom. Posle toga idem u Italiju na odmor kod prijatelja - kaže Maca koji nije bio raspoložen da komentariše svoj boravak u kući na Košutnjaku, kao ni to što nije mogao da sakrije razočaranje kada je napustio šou.

Ksenija Konić

makonda-tracker