Hurem: Pokušala sam da se ubijem jer me bivši terao da abortiram

1
U jednom intervjuu za turski Hurriyet, glumica Merjem Uzerli poverila se i ispričala da ju je bivši verenik odbacio kada je saznao da je trudna. U očaju, Merjem je pokušala da izvrši samoubistvo...
Merijem Uzerli, foto: facebook
Merijem Uzerli, foto: facebook

Tridesetogodišnja turska glumica, najpoznatija po ulozi Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, otkrila je da ju je bivši verenik, Kan Ates, predsednik upravnog odbora bokserskog društva Martin&Martin, prisiljavao da abortira. Međutim, Merjem to nije prihvatila, nakon čega ju je Kan napustio. Glumica je pre nego što je saznala da je u drugom stanju posetila kliniku u Berlinu da bi pokušala da izleči svoju depresiju, koja je bila prouzrokovana prevelikim stresom.

- Bila sam u veoma lošem stanju kada sam primljena u kliniku u Berlinu. Prvo su me lečili hemijskim, a potom i homeopatskim lekovima. Kan je sve vreme bio uz mene, ali kada sam saznala za trudnoću, sve se promenilo - rekla je Merjem, koja je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće.

Saznavši da je njegova verenica trudna, Kan ju je odbacio, što je Merijem jako teško podnela.

- Istina je da sam se zbog depresije pokušala da skočim sa balkona svoje hotelske sobe, ali su me u poslednjem trenutku sprečili u tome. Htela sam sve okončati, biti uništena. Htela sam se ubiti kako bih se konačno oslobodila – rekla je glumica, koja je samoubistvo videla kao jedini izlaz u tom trenutku.

Merjem je rekla da ju je Kan nagovarao na abortus, jer Kan već ima troje dece, pa mu nije bilo potrebno četvrto.

- Kan mi je rekao da on već ima troje dece i da mu ne treba još jedno. Rekao mi je da moram da abortiram i da će nas ta beba upropastiti – priznala je Merjem.

makonda-tracker