Lejdi Gaga obećava spektakularan nastup na MTV VMA

0
Ekstravagantna pevačica obećala je da će na dodeli MTV Video Music Awards u nedelju, 25. avgusta prirediti performans za pamćenje
Lejdi Gaga, foto: BANG
Lejdi Gaga, foto: BANG

Insistirajući da nikada ne razočarava kada su u pitanju performansi, koji uključuju zahtevne koreografije i čudne kostime, Lejdi Gaga tvrdi da će njen nastup na MTV Video Music Awards  biti  najluđi i najavangardniji do sada. Ona će ovom prilikom i prvi put uživo izvesti svoju najnoviju pesmu Applause sa albuma ARTPOP.

- Ja mislim da su moji performansi uvek na nivou, ali smatram da ću na mom sledećem nastupu napraviti nešto što nisam napravila nikada do sada. To će biti i psihički i fizički izazovan performans. Ja uvek insistiram na avangardi i groteski, te mislim da ću zauvek ostati upamćena kao ekstravagantni pop umetnik – rekla je Lejdi Gaga.

Za pop zvezdu koja je poznata po svojim otkačenim modnim kombinacijama, uključujući i haljinu od mesa, brojni obožavatelji već spekulišu šta bi to ona mogla obući, a neki čak nagađaju da će nositi i bikini od školjki iz spota Applause

Sa druge strane, dvadesetsedmogodišnja pevačica insistira na tome da dok nije na nastupima, ona uživa da provodi vreme sa svojom porodicom, relaksirajući se kao sav normalan svet.

- Prošle noći sam ležala sa mojom mamom i tatom na kauču i jela italijansku hranu. To je poprilično normalno. Ja volim moje roditelje i oni me inspirišu. Meni je potrebno to vreme sa njima da bih se vratila u normalan svet, jer onda više cenim kada se popnem na pozornicu, a pet hiljada ljudi u glas peva svaku reč moje pesme – izjavila je pevačica.

makonda-tracker