Nina Morić objavila fotografiju sa tajnog venčanja

0
Manekenka se nedavno tokom odmora u Kambodži nakon dva meseca veze u tajnosti udala za Masimilijana Dosija. Par, koji se poznaje već devet godina, odlučio se za budistički obred.
Masimiliano Dosi i Nina Morić, foto: Twitter
Masimiliano Dosi i Nina Morić, foto: Twitter

Manekenka planira da organizuje i veliko venčanje u Italiji, ukoliko dobije crkveni razvod od prvog supruga Fabricija Korone, a na Twitteru je objavila fotografiju sa venčanja sa novim izabranikom, održanog u tajnosti u Kambodži.

- Ja i moj muž - napisala je tridesetsedmogodišnja Nina Morić na Twitteru ispod fotografije na kojoj pozira sa svojim novim suprugom.



Nina i talijanski kralj paparazza Frabricio Korona u braku su bili od 2001. godine, a imaju i desetogodišnjeg sina Carlosa, nad kojim je Nina dobila potpuno starateljstvo.

- U životu možeš pogrešiti hiljadu puta, ali postoji onaj jedan put u kom izbegavaš greške iz prošlosti. Masimilijano me je osvojio svojom inteligencijom i dušom - rekla je nedavno Nina za italijanske medije.

Par se nedavno prepustio strastima u Dubrovniku. Snimljeni su oko tri sata ujutru kako se strastveno ljube na mostu koji se nalazi na istočnom ulazu u stari grad.

makonda-tracker