Ivana Korab: Venčanje začinjeno vatrometom

Pažljivo osmislivši svaki detalj svadbene ceremonije, lepa manekenka Ivana Korab obećala se na vernost svom izabraniku Miu Daniloviću, dok su im svedoci bili zvanice iz celog sveta okupljene u Budvi kako bi mladencima uputili najlepše želje.
2
1 / 9 Foto: Dragan Pleskonjić

U dobrom braku briga je polovična, a veselje udvostručeno - izreka je kojom se izgleda rukovode i uspešna manekenka Ivana Korab (27) i njen izabranik Mio Danilović (34). Njih dvoje 3. jula ozvaničili su brakom svoju višegodišnju vezu i to na ceremoniji upriličenoj između zidina Starog grada u Budvi. Venčanje je počelo u crkvi Svete Trojice u ovom primorskom gradu, a potom je nastavljeno veseljem pod vedrim nebom sa pogledom na bajkovitu Citadelu. Atraktivna mlada još sumira utiske sa venčanja i više nego zadovoljna time što su se gosti odlično proveli.

- Svadba je bila kao iz bajke. Na vrhu Starog grada, pored mora, u prostoru sa prelepom dekoracijom, bila sam uz čoveka koga volim najviše na svetu i okružena najboljom porodicom i prijateljima. Kuma mi je dugogodišnja drugarica iz Beograda Natasa Ignjatić, a Miu je svedok na venčanju bio Kostas Kalambus. Sve ono što u određenim momentima možda i nije bilo baš onako kako smo planirali, na kraju se pretvorilo u nešto prelepo.

U suštini sam i preterala sa planiranjem detalja koje verovatno pola zvanica nije ni primetilo, pošto je bilo toliko toga - otkriva Ivana koja sa svojim dragim živi na relaciji Los Anđeles - Las Vegas. Uprkos tome, supružnici su odličili da svoje venčanje upriliče baš u Crnoj Gori, odakle je njen dragi poreklom.

- Naši gosti došli su iz Srbije, Amerike, Švedske, Crne Gore, Hrvatske, Grčke, Kube... Mnogi su morali da uzmu godišnje odmore da bi nas ispoštovali, pa smo odlučili kako bi bilo najbolje da svadbu organizujemo negde gde će moći i lepo da se opuste. Priredili smo dnevni i noćni program za mlade, da im pokažemo kako se mi u našim krajevima provodimo. Svi su oduševljeni i obećali su da će ponovo doći na Crnogorsko primorje - kaže nevesta koja je sebi ispunila neke od najvećih maštarija.

- Citadela je sama po sebi romantična i posebna. Naše venčanje je proteklo baš onako kako smo želeli, a iako mnoge stvari moraju pažljivo da se osmisle kako bi se ljudi na otvorenom osećali prijatno i da bi se postigli određeni efekti, bilo je vredno truda. A na kraju sve je začinio divan vatromet - sa osmehom prepričava Ivana svoje venčanje za koje je sama dizajnirala elegantnu belu haljinu.

- Sama sam osmislila svoju venčanicu, a moja drugarica Mara sa svojim fantastičnim timom crtež je sprovela u delo. Nisam mogla da nađem ništa ni približno onome što sam zamislila i zaista sam imala tremu hoće li haljina biti dovoljno dobra za tako poseban dan. Moj dugogodišnji prijatelj i stilista Boki Dragojlović došao je na poslednju probu da kaže svoje mišljenje.

Za Miov stajling pobrinuo se stilista iz Los Anđelesa, a ja priznajem da bolji smoking odavno nisam videla. Zaista je izgledao fantastično - kaže manekenka koja je zajedno sa svojim suprugom iznenadila goste neobičnim miksom pesama za prvi ples.

- Cela koreografija koju smo imali posle prvog plesa sa našim najbližim prijateljima i šok koji su zbog izbora pesama svi doživeli ostavio je najsnažniji utisak na goste. Uvek sam bila pobornik novih i drugačijih ideja, a kroz život se lakše prolazi sa osmehom.

Prvi ples je bio uz pesmu Because You Loved Me od Selin Dion, a onda se nastavilo nizom Outta Of Your Mind, Run The World, Can't Hold Us, Danza Kuduro i muzikom iz crtanog filma Mala sirena. Izbor muzičkihnumera poprilično oslikava naš pogled na život kroz koji nas vode ljubav, radost, smeh, prijatelji, zabava - govori Ivana koja u određenim trenucima nije mogla da sakrije suze radosnice.

 - Počela sam da plačem još nekoliko dana pre venčanja. Potpuni sam emotivac, ali u određenim momentima su i gosti plakali. Zaista je bilo divno - opisuje Ivana koja sa svojim suprugom trenutno uživa na bajkovitom bračnom putovanju.

- Upravo sam na putu koji zovemo fake honeymoon odnosno lažni medeni mesec jer ga smatramo uvodom u onaj pravi koji zbog obaveza sada ne možemo da sprovedemo u delo. Putovanje smo započeli u Rimu, pa idemo za Sardiniju, a onda na Ibicu. Kada budemo imali vremena, pravi medeni mesec upriličićemo na Maldivima ili Bori Bori. Naravno, razmišljamo i o proširenju porodice jer bi to bila kruna svega što smo do sada uradili i jedino što bi ovako divan dan moglo da stavi u drugi plan – zaključuje Ivana.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker