Peti Mikser Design Food 15. septembra u Mikser House-u

0
Peti Mikser Design Food održaće se u nedelju, 15. septembra, u prostoru Mikser House-a (Karađorđeva 46). Posetioce očekuje ponuda najboljih domaćih proizvođača vina, sireva, slatkiša, organske hrane, kao i restorani, škole kuvanja, dizajnirani kulinarski predm
Mikser Design Food, promofoto
Mikser Design Food, promofoto

Ljubitelji kulinarstva se već sada mogu prijaviti za učešće u radionici Ljubičasto, koju vodi Nada Ličina iz oragnizacije Na putu zdravlja. Pripremaće se meni isključivo od ljubičastih namirnica: ljubičasti smoothie, hladna ljubičasta čorba, ljubičasti namaz i topla salata u istoj boji. Svi zainteresovani za učešće u radionici se mogu na prijaviti na: naputuzdravlja@gmail.com.

Svi zainteresovani gastronomi koji žele da budu deo Mikser Design Food marketa mogu poslati prijavu na: food@mikser.rs. Prijava treba da sadrži naziv brenda, ime i prezime, broj telefona i e-mail, nekoliko fotografija proizvoda, kao i dimenzije štanda koji je izlagaču potreban uz naznaku da li postoji potreba za strujnom utičnicom. Kotizacija za učešće na Mikser Design Food-u je 4.000 dinara.

Mikser je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.

Organizacija Mikser pokrenula je Mikser festival najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala Mikser house – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.

makonda-tracker