Alesandra Ambrosio uživa na Mikonosu

0
Nakon uživanja na Ibici u društvu svog verenika Džamija Mazure i ćerkice Anje i sina Noa, brazilska manekenka i Viktorijin anđeo, Alesandra Ambrosio, odlučila je da provede inekoliko dana sa prijateljicama na grčkom ostvu i odmori se od porodičnih obaveza.
Alesandra Ambrosio, foto: Instagram
Alesandra Ambrosio, foto: Instagram

Dok su jutra rezervisana za odmor i potpuno opuštanje, večeri su one kada se Alesandra Ambrosio zajedno sa prijateljicama dobro zabavlja na grčkom ostrvu Mikonos.

- Odmor rezervizan samo za odlično raspoložene devojke! Ovo je raj na zemlji, uživamo kao nikada do sada, a tu smo svega dva dana. Svakog jutra se budim srećna, nasmejana i radoznala kako će nam dan izgledati. Uz moje drage prijateljice, zabava je zagarantovana – napisala je Alesandra na svom profilu na Instagramu uz brojne fotografije sa plaže, kojima je obradovala svoje verne pratioce.

Iako je svetski poznata manekenka, Alesandra ipak ističe da je u srcu samo jedna obična devojka, kojoj ne treba mnogo za sreću.

- Smejemo se od jutra do mraka. Možda nekima delujemo komplikovano, ali mi smo stvarno jednostavne i pre svega dobre devojke. Potrebno nam je samo more, zalazak sunca, dobra muzika i hrana, po koja čaša vina i srećne smo -

makonda-tracker