Robi Vilijams sutra u Beogradu

0
Prenos koncerta britanske zvezde samo u bioskopu Cineplexx Delta City.
Promo foto
Promo foto

Samo u bioskopu Cineplexx Delta City posetioci će imati prilike da  uživaju u live prenosu koncerta Robija Vilijamsa koji je zakazan za 20. avgust od 19:50h. Koncert u glavnom gradu Estonije, u okviru turneje Take the crown, će se prenositi u  više od 27 zemalja uživo.

Britanski pop pevač je jedan od začetnika same ideje uživo emitovanja koncerta u bioskopima, pošto su njegova dva prethodna koncerta sa BBC Electric Proms događaja 2009. godine emitovana u 250 bioskopskih dvorana širom 23 zemlje, čime je postavljen Ginisov rekord u to vreme.

- Dvočasovnu zabavu, prema kritikama stručnjaka najboljeg live pevača današnjice će imati priliku da pogledaju samo posetioci bioskopa Cineplexx Delta City. Želeli smo da omogućimo svim obožavaocima Robija Vilijamsa u Srbiji da poslušaju najveći muzički spektal godine u okviru Take the crown turneje i da iskuse nezaboravni provod uz vrhunsko ozvučenje i sliku - izjavila je Aleksandra Garić iz Cineplexx-a.

Sutra će Robi Vilijams nastupiti na stadionu u Talinu kapaciteta od 70.000 ljudi i svim njegovim fanovima na stadionu, kao i u bioskopskih salama će predstaviti svoje najveće hitove kao što su Bodies, Let me entertein you, Angels i mnoge druge.    

     

Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.200 dinara. Broj mesta je ograničen.

makonda-tracker