Predah bez dece na Jadranu

0
Nastup na Hrvatskom primorju Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević iskoristili su na najbolji mogući način - produžili su put i nekoliko dana hedonistički uživali ugađajući jedno drugom, dok su svoje mališane ostavili u Beogradu da o njima brinu njihove s

Pevačica Tanja Savić 13. jula  nastupila je u okviru svoje letnje turneje u jednom poznatom klubu u Vodicama, jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija na Hrvatskom primorju. Ovo putovanje mladi supružnici iskoristili su i za svojevrsno višednevno bekstvo od kuće.

- Imala sam nastup u petak uveče pa smo Dušan i ja odlučili da ostanemo još nekoliko dana, da se osunčamo i malo budemo sami. S obzirom na to da su brigu o sinovima Maksimu (2,5) i Đorđu (1) preuzele njihove stalne dadilje, bili smo potpuno sigurni da će njih dvojica biti dobro, baš kao i mi - rekla je Tanja ne skrivajući osmeh. Dečaci su im ipak veoma nedostajali, ali njih dvoje su u isto vreme želeli i da se posvete jedno drugom.

- Kada smo kod kuće, okupirani smo decom i oni su centar našeg sveta. Sve naše obaveze podređene su njima i samo smo iskoristili pogodnu priliku da se malo više posvetimo jedno drugom - zaključila je Tanja i dodala da će prvo porodično letovanje organizovati sledeće godine jer su Maksim i Dušan još mali. A od ta tri slobodna dana na vrelom letnjem pesku i toplom tirkiznom moru pevačica ima samo reči hvale.

- Lepo smo se provodili i baš sam bila opuštena. U nekoliko navrata dogodilo mi se da me ljudi prepoznaju i osećala sam se super jer to nisam očekivala. Vodice su pune turista iz mnogih zemalja, ali Srba je ipak najmanje, a Slovaka najviše.

Uprkos brojnim porodičnim i profesionalnim obavezama, pevačica vodi računa o ishrani, a samim tim i o svojoj  liniji.

- Svakog jutra doručkujem kornfleks sa crnom čokoladom, jeste da je slatko, ali zaista pomaže. Od dolaska iz Australije izgubila sam sedam kilograma, sada imam 57, i konačno sam zadovoljna svojim izgledom – ističe Tanja i objašnjava da kao i druge žene ponekad ume da bude nezadovoljna svojim izgledom na plaži. Međutim, ovog puta situacija je bila drugačija jer je u Vodicama pronašla savršen kupaći kostim.

- Retko kad sam zadovoljna, ali baš mi se svidelo kako mi stoji. (Smeh) Inače, ovaj zaljubljeni dvojac poslednjih meseci ima dosta razloga za slavlje. Naime, ona i njen izabranik Dušan Jovančević početkom aprila proslavili su drugu godišnjicu braka, a 30. juna u Crkvi Vasilija Ostroškog imali su dvostruki razlog za veselje. U istom danu mlađi sin Đorđe proslavio je svoj prvi rođendan, a nedugo pre toga kršten je i u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi.

- Presrećna sam jer smo upriličili krštenje mog mlađeg sina, a proslavili smo i njegov prvi rođendan. Oduvek sam želela da se to desi baš u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog, gde smo i priredili svečanu ceremoniju – rekla je ponosna mama čiji se stariji mezimac izuzetno radovao bratovljevom krštenju. Sve vreme je skakutao i hrlio tati u naručje da bi se po ulasku u crkvu pretvorio u mirnog trogodišnjaka koji pažljivo sluša liturgiju.

- Kada ih gledam, poželim da imam mnogo dece ili barem još jedno, možda baš ćerku... Ali, teško je uskladiti posao i majčinstvo pa zato smatram da je još rano za treću bebu – ispričala je jedna od najpopularnijih Zvezda Granda

 

Moni Marković

makonda-tracker