Sara Jovanović: Ako nam je ljubav prava, prebrodiće sve prepreke

1
Pevačica Sara Jovanović i odbojkaški reprezentativac Aleksandar Atanasijević odnedavno uživaju u emocijama koje su ih spojile nakon jednog slučajnog susreta. Iako će zbog profesija kojima se bave uskoro biti razdvojeni stotinama kilometara, oni ipak veruju u s
Foto: Andreja Damnjanović
Foto: Andreja Damnjanović

Mada od trenutka kada se pojavila u muzičkom šou-programu Prvi glas Srbije privlači pažnju pripadnika jačeg pola, ipak je samo jednom pošlo za rukom da osvoji srce superfinalistkinje ovog takmičenja Sare Jovanović (19). Srpski odbojkaški reprezentativac Aleksandar Atanasijević (21) odnedavno je novi dečko temperamentne pevačice, a upoznali su se zahvaljujući zajedničkim prijateljima koji su na najlepši mogući način spojili ovo dvoje mladih ljudi. Njihov prvi susret dogodio se nakon jedne odbojkaške utakmice koju je Sara pratila iz publike i od tog trenutka emotivni dvojac otpočeo je komunikaciju koju su potom zapečatili poljupcima. S obzirom na to da su na početku veze, sve uspešnija pevačica tek bojažljivo opisuje prve dane svoje veze, dok njen osmeh govori mnogo više od reči.

- Uživam u ljubavi, a stara izreka kaže da se zaljubljenost ne može sakriti. Lepo mi je s Aleksandrom. Iskreno, ne bih volela da svi detalji naše veze dospeju u javnost jer smo nas dvoje mladi i na početku nečega što bi zaista moglo da bude predivno – govori Jovanovićeva koja veruje da joj fizička razdvojenost od njenog dragog neće ugroziti vezu, s obzirom na to da je on od 2011. godine prvotimac odbojkaškog kluba Skra Bełchatów iz Poljske.

- Ne brine me to što ćemo biti razdvojeni stotinama kilometara. Ako je ljubav prava, ona će prevazići sve prepreke, pa i ovu geografsku. Svakako, svim srcem biću uz njega, pratiću to što radi i pružaću mu podršku. U osnovnoj školi trenirala sam odbojku za klub Mega Vizura, tako da mi ovaj sport nije stran, a pošto inače volim da pratim utakmice, ni to mi neće predstavljati problem - otkriva kroz osmeh Sara koja ovog leta neće imati vremena za odmor.

- Vrele mesece provodim radno u Beogradu i zbog toga neću ići na odmor. U avgustu me očekuje snimanje nove pesme koju potpisuje naša poznata kompozitorka Aleksandra Milutinović. Nakon dužeg vremena koje smo posvetile odabiru numere, na kraju smo se odlučili za kompoziciju bržeg ritma u R’N’B i pop maniru. Septembar i oktobar biće rezervisani za obaveze na fakultetu, pa se nadam da ću biti uspešna i na tim poljima – ističe na kraju Sara.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker