Albert i Mirna Nađ: Novopečeni mladenci!

0
Bivši fudbaler Albert Nađ nedavno je daleko od očiju javnosti sklopio građanski brak sa svojom izabranicom Mirnom koja je uspela da osvoji srce popularnog sportiste.
Foto: Story press
Foto: Story press

Visoki funkcioner Partizana, nekadašnji fudbaler Albert Nađ (38), nakon što je početkom 2011. godine okončao višegodišnji brak sa suprugom Jelenom (31) s kojom ima ćerku Janu i sinove Nikolu i Nemanju, ovog leta ponovo je uplovio u bračne vode sa šarmantnom izabranicom Mirnom. Izgleda da nekada uspešni sportista ne gubi veru u ljubav, ali ni u instituciju braka, pa je odlučio da ponovo izgovori sudbonosno da i obeća se svojoj novoj dragoj na večnu ljubav.

Mirna i Albert verili su se početkom maja ove godine, a nedugo zatim, pre nekoliko nedelja, uplovili su i u bračne vode. Srećni mladenci svoju vezu ozvaničili su na opštinskom venčanju bez prevelike pompe i slavlja, tiho i daleko od medija, a trenutno istinski uživaju u prvim nedeljama supružničkog života. Nakon kraha i turbulentnog kraja svog prvog braka i razlaza od Jelene, lepa Mirna, vlasnica kozmetičkog salona na Novom Beogradu, uspela je da osvoji koordinatora za sportska pitanja fudbalskog kluba Partizan i učini ga ponovo otvorenim za ljubav i najlepše emocije.

Albertovi prijatelji ne kriju da je njihov drugar poletan, srećan i nasmejan kao nikada pre, te da mu život sa lepom crnkom i te kako prija. A zaljubljeni par voleo bi da njihov mali porodični kolektiv uskoro bude bogatiji za još jednog člana, pa sve češće razgovaraju i o proširenju porodice. Slavni sportista ni sada, kao ni tokom poslednjih nekoliko godina, nije želeo da komentariše svoj privatni život, ali ko zna, možda će ga skorija dešavanja učiniti otvorenijim i spremnijim za saradnju jer, kako kažu, ljubav čini čuda...

Danilo Mašojević

makonda-tracker