Iskra Brajović i Andrija Daničić: Naše prvo zajedničko letovanje

0
Glumica Iskra Brajović i njen dečko Andrija Daničić još više su se zbližili tokom letovanju u Budvi dok su uživali u romantičnim trenucima, ali i druženju s njenim mlađim bratom Reljom.

Nakon uspešne sezone u Pozorištu Puž i gostovanja sa predstavom Princeza u zamku duhova po Crnogorskom primorju, mlada glumica Iskra Brajović (25) nakon povratka u Beograd spakovala je kofere i sa kolegom i saksofonistom benda Mašta Bašta Andrijom Daničićem (25) zaputila se na dugo priželjkivani odmor u Budvi. Mladi par u vezi je pet meseci, a zbližili su se tokom rada na pozorišnom projektu Branislava Lečića Opomena, Zoran Đinđić deset godina posle. Trenutno uživaju u morskim avanturama i svakog dana obilaze druge plaže u želji da se što bolje zabave, ali i posvete jedno drugom.

- Zaista nam je oboma bio potreban predah od brojnih poslovnih obaveza i vrelih dana u Beogradu, tako da smo jedva dočekali da sednemo u automobil i krenemo put Budve – započinje priču Iskra koja svake godine tradicionalno letuje u popularnom crnogorskom letovalištu.

- Želela sam da Andriju upoznam sa svim mestima koje sam volela da obilazim još kao devojčica, a lepo je što se pogodilo da u isto vreme moja porodica bude u Budvi, tako da često možemo da se družimo s njima. Tome se posebno raduje moj mali bata Relja, koga smo izvodili i na rok svirke. Andrija mu je kao iskusni muzičar pokazivao cake na gitari, tako da su se njih dvojica odmah zbližili – zadovoljno navodi talentovana umetnica, a njen mladić se nadovezuje:

- Dugo nisam letovao u Crnoj Gori i odmah sam prihvatio Iskrin predlog da odemo u Budvu. Pošto nismo neki ljubitelji noćnog provoda, najviše uživamo preko dana dok obilazimo razne plaže. Dopada mi se što mi uz nju ne treba mapa jer ona zna gde se jedu najbolji kolači, na kojim plažama je voda najtoplija ili gde je najlepši zalazak sunca. Srećan sam što ćemo se zajedno lepo odmoriti jer posle uspešnog koncerta sa bendom Mašta Bašta na Exitu, na jesen planiram i promociju albuma. Takođe, u izgledu je i predstava u Madlenianumu, kao i jedna mala uloga na filmu – kaže Andrija, dok Iskra ističe da je presrećna što se na prvom zajedničkom letovanju sa svojim izabranikom još više uverila u to da kraj sebe ima pravu osobu jer dele ista interesovanja, a naročito strast prema glumi.

- Drago mi je što sam na ovom letovanju uvidela da smo Andrija i ja dobar tandem za putovanja jer se odlično slažemo oko svega i zaista uživamo. Svakog dana odlazili smo u neko zanimljivo mesto oko Budve, pa smo tako bili u Petrovcu, na Jazu, u Kotoru smo išli na koncert Ibrice Jusića, a u Baru smo 27. jula igrali predstavu Opomena. Mislim da će nam ovo leto napuniti baterije i dati snage za novu sezonu koja nas čeka, ali i druge izazove koje život postavlja pred svakog od nas - zaključuje glumica.

 

Jelena Kulović

makonda-tracker