Kortni Kardašijan - Miran odmor skandalozne porodice u Majamiju

0
Sestra Kim Kardašijan, Kortni, sa nevenčanim suprugom Skotom i decom Mejsonom i Penelopom boravi u Majamiju gde su otputovali nakon skandala koji je izazvao njen bivši dečko kada je tvrdio da je on otac njihovog prvog deteta.
Foto: Splash
Foto: Splash

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan (34) nije želela da se meša u odgajanje Nort Vest, ćerke svoje sestre Kim Kardašijan, pa je rešila da sa članovima svoje porodice otputuje u Majami na letovanje. I dok Kim uživa u prvim danima majčinstva, ona osnažuje ljubav sa svojim suprugom Skotom Diskom (30). Razlog za ovaj put je, između ostalog, i nedavni skandal koji je uzdrmao njihovu porodicu kada je maneken Majkl Džirdženti rekao kako je on otac njihovog starijeg deteta Mejsona (3). Neposredno pre nego što je 2009. godine Kortni zatrudnela, njih dvoje bili su na kratkoj emotivnoj pauzi. Zbog tog raskida, maneken je pomislio kako bi  i on mogao da  bude Mejsonov biološki otac. Mnogi su verovali da je ovaj skandal kraj dugogodišnje veze popularnog para, ali oni su prevazišli tu krizu kada je utvrđeno da maneken nije bio u pravu i cela porodica ubrzo je prestala da razmišlja o tome.

Porodični odmor u Majamiju Kortni i Skot provode sa decom Mejsonom i ćerkom Penelope (1). Tokom dana borave na bazenu, a noću odlaze na romantične večere. Iako donedavno Kortni nije izazivala toliku pažnju javnosti i večito je bila u senci sestre Kim, sada je dočekala svojih pet minuta i konstantno promoviše vitku liniju ističući da je za samo nekoliko meseci, koliko je prošlo od kada je Penelope došla na svet, izgubila višak kilograma i sada rado pozira za sve ženske magazine. Mnogi su joj zamerali da ne izgleda pristojno zbog toga što je imala skoro dvadeset kilograma više nego pre trudnoće. S obzirom na to da se spekulisalo kako će Kortni dojiti dete svoje sestre Kim Kardašijan, njihovim boravkom na različitim lokacijama one su demantovale ovakve navode.

Već skoro čitavu deceniju porodica Kardašijan intrigira američku javnost, a planetarnu popularnost stekli su kroz rijaliti programe. Ipak, s vremenom je interesovanje za ovu porodicu splasnulo, što ne znači da ih više nećemo gledati na ekranima. Izvesno je da će skoro svaki član Kardašijanovih imati svoj rijaliti program. Na taj način reklamiraće svoje modno-dizajnerske projekte, ali i brenove koje već poseduju.

Kao porodica, uvek su tvrdili da im je ta institucija sveta i ni na koji način ne žele da je naruše, ali medijske spekulacije, kada su Kortni i Skot u pitanju, sve su glasnije. Naime, iako su ih više puta tokom odmora fotografisali zajedno, neimenovan izvor tvrdi da u njihovom odnosu ne cvetaju ruže. 

Ksenija Konić

TAGOVI: 123
makonda-tracker