Anabela Atijas: Moja borba sa vetrenjačama lakša je uz supruga

1
U jeku sudskog procesa koji zbog alimentacije za ćerke Ninu i Lunu vodi protiv bivšeg supruga Gazmena Đoganija, pevačica Anabela Atijas, zaštićena ljubavlju svog supruga Andreja, uživa u dragocenim trenucima majčinstva sa dvomesečnom ćerkicom Blankicom.
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Uprkos višestrukim pokušajima bivšeg supruga, frontmena grupe Funky G Gazmena-Gagija Đoganija (41), da joj naruši novostečenu porodičnu sreću u kojoj uživa sa mužem Andrejom (26), ništa ne može istinski da poremeti svakodnevicu pevačice Anabele Atijas (38). U jeku sudskog procesa u kom pokušava da dokaže kako njen bivši od razvoda ne plaća alimentaciju za ćerke Lunu (17) i Ninu (8), ali i nakon što su joj se bivši i sadašnji muž zbog provokacija frontmena grupe Funky G nedavno i fizički obračunali u beogradskom naselju Rakovica, Anabela se sa dvomesečnom naslednicom Blankicom i srednjom ćerkom Ninom sklonila u Pančevo kod svekrve kako bi nesmetano uživala u porodičnoj sreći, daleko od očiju javnosti. I dok pojedini tabloidi nagađaju da ova lepa brineta trenutno prolazi kroz pakao, Story ju je zatekao u šetnji pored Tamiša tokom koje nam je prenela utiske sa prvog letovanja svoje najmlađe mezimice.

- Sa mesec dana Blankica je s nama išla na prvo letovanje i savršeno je podnela putovanje. Uglavnom je spavala i jela. Prvo smo boravili u Sloveniji, a potom i u Dubrovniku. S nama su bile i moje starije ćerke Luna i Nina. Luna me je iznenadila kako barata bebom i to joj je valjda urođeno, ali Nina je neprevaziđena. Ona je sestrica kakva se samo poželeti može. Oduševljena je svojom mlađom sestrom i tepa joj Blanki Manki. Kaže da nije mogla ispasti savršenije – kroz osmeh priča ponosna mama čija najmlađa mezimica u potpunosti liči na tatu Andreja.

- Presrećna sam što ćerkica liči na tatu, ima samo usnice na mene. Andrej ju je toliko želeo i zamišljao, pa mi je veoma drago što je ista kao on. Nas dvoje već razmazili smo Blankicu, ali ona je predivna beba i to ne zloupotrebljava – iskreno će lepa pevačica koju ne potresa sve ono što o njoj po medijima izgovara njen bivši muž Gagi. Međutim, izuzetno joj smeta to što se on nijednom nije setio da pozove svoju mlađu ćerku Ninu koja već nekoliko nedelja boravi u Srbiji. Devojčica se, naime, još pre nekoliko meseci preselila kod majke u Sarajevo, dok starija Luna i dalje stanuje u srpskoj prestonici.

- Izuzetno mi prija život u Sarajevu. Tek po dolasku u Beograd otkrila sam kako je ponovo biti u centru pažnje javnosti. Volim kada se u našem porodičnom domu sa najmilijima zavučem u četiri zida, a to u Srbiji ne  uspevam. Došla sam na tri nedelje da se posvetim porodici i prijateljima, a ispostavilo se da sam većinu vremena provela na telefonskoj vezi sa novinarima i boreći se protiv vetrenjača. Ipak, prija mi boravak u Pančevu koje je u odnosu na Beograd znatno mirnije – dodaje zgodna pevačica koja je samo dva meseca nakon porođaja uspela da povrati savršenu liniju.

- U poslednje vreme jela sam dosta morskih plodova i roštilj, a organizam mi nijednom do sada nije tako dobro podneo trudnoću, tako da je topljenje kilograma spontano usledilo. Ovoga puta nisam imala problema s njihovim skidanjem jer su otišli sami od sebe – kaže pevačica koja se, dok je nosila Blankicu, ugojila petnaestak kilograma.

- Ne planiramo još jednu bebu. Trenutno smo posvećeni deci koju imamo i samo želimo da razmazimo Blankicu. I Nina i Luna imale su mamu sto odsto vremena uz sebe, a razlika među njima bila je devet godina, tako da sam uspela obema da se posvetim na adekvatan način. Tako će biti i sa Blankicom koja je, verovali ili ne, već počela da puzi – priča Anabela čije starije mezimice uveliko razmišljaju o profesijama kojima će se baviti.

- U Luninim godinama bila sam nekako starmala. Ona ozbiljno planira da se bavi glumom, ali još joj nismo kupili kartu za Holivud. Želja mi je da Nina bude advokat ili sudija jer je veoma pravična i savesna. Ima veliko srce, bistra je i nikako ne možeš da je prevariš. Mislim da bi te osobine trebalo da iskoristi i kad bude birala čime će se u životu baviti – ističe atraktivna gospođa Atijas koja će svoju publiku na jesen obradovati povratkom na muzičku scenu.

- Presudne su dobre pesme i zato čekam da se pojavi ona prava kako bih se dostojno vratila na scenu. Neću da snimam po svaku cenu – zaključuje Anabela.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker