Kaja Ostojić: U Barseloni nisam ni liznula alkohol

1
Pevačica tvrdi da nije pijana izbačena sa nastupa svog verenika
Katarina Ostojić Kaja
Katarina Ostojić Kaja

U javnost je dospela priča o tome da je pevačica Katarina Ostojić Kaja izbačena sa nastupa svog verenika, di–džeja Džuniora Džeka. Ona je naime pre nekoliko dana uživala u setu koji je on puštao u prestižnom klubu CDLC u Barseloni, ali je navodno zbog nedoličnog ponašanja morala da napusti klub.

- Istina je da sam sporne večeri bila na nastupu svog verenika, ali nije bilo nikakvih problema jer te večeri nisam ni liznula alkohol – kaže Kaja za Story.rs. Ipak, domaći mediji prenose da se pevačica toliko napila da je htela da se popne na sto, ali to na mestu gde je nastupao Džunior Džek nije prihvatljivo ponašanje. Iako se pozivala na svog verenika koji je bio za DJ pultom, obezbeđenje je moralo da je izvede iz lokala.

- Došla je izuzetno doterana i, dok je bila trezna, ponašala se bahato i sve je gledala s visine. Međutim, kada se atmosfera u klubu zagrejala, pevačica je počela da pije. I nije stala sve dok nije reagovalo obezbeđenje, pošto je pokušala da se popne na sto, pa na garnituru u separeu, teturala se po klubu i obarala čaše sa stolova. Kada su je ljubazno zamolili da sedne ili da napusti klub, počela je da urla da je ona Džuniorova verenica, da ne mogu tako da se ponašaju prema njoj i slično. Histerisala je sve dok joj nisu zapretili da će zvati policiju - govori izvor za Kurir.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker