Kati Peri nastupa na MTV VMA 2013.

0
Pevaćica će na svečanosti dodele MTV VMA 2013 premijerno izvesti svoj novi singl Roar.
Keti Peri, Guliver / Getty Images
Keti Peri, Guliver / Getty Images

Još jedno veliko ime pop scene pridružilo se već impresivnom spisku muzičara koji će nastupiti na 2013 MTV VMA! Na bini ovogodišnje dodele nastupiće fenomenalna Keti Peri, koja će na ovoj svečanosti premijerno uživo izvesti svoj najnoviji singl Roar.

Pevačica nije prvi put na VMA bini - 2008. godine je na ovoj svečanosti nastupila sa pesmom I Kissed a Girl, dok je godinu dana kasnije na bini VMA dodele predstavila obradu pesme We Will Rock You grupe Queen. Pevačica je takođe i dobitnica četiri Moonman statue, uključujući i onu za video godine za svoj veliki hit, pesmu Firework. Svojim nastupom na 2013. MTV VMA, Keti Peri se pridružila sjajnim izvođačima koji će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli, među kojima je Kanije Vest, kojem će ovo biti sedmi nastup na VMA svečanostima – ali i Lejdi Gaga, koja će tog 25. avgusta po lokalnom vremenu, u Barkliz centru u Bruklinu po prvi put uživo izvesti novi singl sa njenog budućeg, četvrtog po redu studijskog albuma ARTPOP.


Po broju nominacija ove godine ističu se Džastin Timberlejk i duo koji čine Maklemor & Rajan Luis (svako ima po šest nominacija) ali i Bruno Mars koji i ove godine nastavlja da niže uspehe, sa 4 nominacije. Timberlake je nominovan za video godine, najbolji video muškog izvođača, najbolji pop video i najbolju montažu za pesmu Mirrors, dok mu je hit Suit & Tie sa Džej Ziijem doneo priliku da se takmiči za nagrade za najbolju saradnju i najbolju režiju. Džastin je do sada osvojio sedam VMA nagrada. Za duo koji čine Maklemor & Rajan Luis ovo su prve VMA nominacije i to u neverovatnih šest kategorija, uključujući i one za video godine za megahit Thrift Shop, najbolji hip-hop video, najbolju kameru, najbolju režiju i najbolju montažu za Can’t Hold Us, dok je pesma Same Love nominovana za nagradu naajbolji video sa porukom.

 

Bruno Mars nastavlja da niže uspehe u ovoj godini, a to potvrđuju četiri nominacije za najbolji video, najbolji pop video i najbolji video muškog izvođača za pesmu Locked Out of Heaven, kao i za najbolju kameru za letnji hit TreasureP!nk, Robin Tik i Majli Sajrus su nominovani u po tri kategorije za MTV nagrade. 

makonda-tracker